Loveli Gezichtsverzorging 

-10%
Face Cream
€4,99
€4,49
-10%
Face Wash
Loveli
€25,00
€22,50
-10%
Face Scrub
€4,99
€4,49
-10%
Face Mask
Loveli
€17,50
€15,75
-10%
Face Oil Day
€32,50
€29,25
-10%
Face Wash Normal to Oily Skin
€14,99
€13,49
-10%
Face Scrub Sensitive
€12,69
€11,42
-10%
Face Wash Rebel Care -  Refill
€25,00
€22,50

Loveli is ontstaan vanuit de visie van Linda. Nadat de moeder van Linda gediagnosticeerd werd met borstkanker - en zij geen aluminium bevattende deodorant meer mocht gebruiken -  kwam bij Linda de grote wake-upcall. Na een lange zoektocht kwam Linda erachter dat er helemaal geen aluminiumvrije deodorant bestond, maar, wel een recept! En dit recept werd de basis van de Loveli Deo. Na doorontwikkelen en doorontwikkelen was de eerste deodorant zonder aluminium geboren, en ook nog eens eentje die echt werkt en welke je kunt hergebruiken door middel van de Loveli Deo refill. Voor Linda waren dit dan ook twee vliegen in één klap: gezonde en milieubewuste producten.

Loveli Gezichtsverzorging

Loveli Gezichtsverzorging biedt verschillende producten die je huid in balans brengen. De Loveli Facewash en Loveli Facemist en de Loveli Face Cream zijn een hele goede basis voor iedereen (voor elk huidtype). Om je huid in balans te brengen en houden is het namelijk belangrijk dat je een milde reiniger gebruikt. De Facewash zorgt ervoor dat je huid op milde wijze gereinigd wordt, zonder dat je huideigen vetten worden weggewassen. Als je reiniger te agressief is, dan worden je huideigen oliën namelijk ook weggewassen. Als reactie daarop, kan je huid juist extra talg gaan aanmaken, wat vet of puistjes tot gevolg kan hebben. Je huid kan er ook juist erg door uitdrogen, waardoor je een trekkerig gevoel krijgt en denkt dat je veel moet smeren om weer een zacht huidje moet krijgen. Vaak hoeft dat niet, maar los je het al op door de Facewash te gaan gebruiken.

Als je je huid reinigt met water, dan duurt het urenlang voordat de pH-waarde van je huid zich heeft hersteld. Kraanwater heeft namelijk van nature een hoge pH-waarde, terwijl je huid van nature een lage pH-waarde heeft. Bij een hoge pH-waarde is je huid veel gevoeliger voor ontstekingen en bacteriën. Een kinderhuid kan zichzelf in no time herstellen, maar hoe ouder je wordt, hoe langer het duurt en al die tijd is je huid veel minder beschermd. De Facemist bevat verzorgende aloë vera die de pH-waarde van je huid helpt te herstellen. Verder zit de Facemist vol verzorgende ingrediënten zoals rozenwater en groene thee.

Voor de dagelijkse verzorging gebruik je de Loveli Face Cream, zowel voor de dag als voor de nacht. Deze creme zit bomvol hyaluronzuur, dat ervoor zorgt dat je huid nog meer vocht vast kan houden. Plus een flinke dosis vitamine E, een krachtige antioxidant, jojoba-olie en sheabutter. De crème vult de fijne lijntjes op en de huid voelt soepeler en krijgt een instant glow. Daarnaast werkt het ook nog anti-aging. Ook in combinatie met foundation werkt het product perfect. 

Ben je ouder dan 40 en is je huid vooral vetarm? In dat geval zou ik kiezen voor een beschermende Face oil voor overdag, de Loveli Face Oil Day en een voedende Face oil voor ’s nachts, de Loveli Face Oil Night en de Facecream 1 keer per week als masker of als extraatje op die plekjes waar je rimpeltjes ziet. Alleen al omdat de hyaluronzuur je rimpeltjes opvult. 

Ben je tussen de 30 en 40 en is je huid zowel vetarm als vochtarm? Dan zou ik kiezen voor Facecream voor overdag en de voedende Face oil voor ’s nachts.

Ben je jonger dan 40 en heb je vooral een vochtarme huid? Probeer dan de Facecream zowel voor overdag als ’s nachts.

Ben je jonger dan 30 en heb je een vette huid? Kies dan voor een hele lichte crème of gel. Een olie is al snel te vet voor jouw huid en de Loveli Facecream met hyaluronzuur ook. Je zou kunnen proberen of de Loveli Facemist alleen al voldoende is voor jouw huid, aangezien de Loveli Facemist al bomvol rozenwater en aloë vera zit, dat je huid hydrateert en herstelt. Let ook op of jouw reiniger niet te heftig is voor je huid. Stap je over op een milde reiniger, zoals de Loveli Facewash, dan kan je huid haar eigen balans weer vinden en blijkt het misschien helemaal niet zo vet te zijn als je dacht.

 

Loveli Deo waar te koop

Koop je favoriete Loveli Deo online bij Care for Skin. 
Bij Care for Skin kun je de producten van Loveli kopen, snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel jouw Loveli Deo op werkdagen voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.