Loveli Gezichtsverzorging 

Eye Serum
Loveli
€20,00
Face Cream
€20,00
Face Mask
Loveli
€17,50
Face Mist - 100 ml
€14,99
Face Mist Travelsize
€7,99
Face Oil Day
€20,00
Face Oil Night
€20,00
-15%
Face Scrub
€14,99
€12,75
-15%
Face Scrub Sensitive
€14,95
€12,69
Facewash - 150 ml
€14,99
Facewash Travelsize
€7,99

De Facewash en Facemist zijn een hele goede basis voor iedereen (dus wel voor elk huidtype). Om je huid in balans te brengen/houden is het namelijk belangrijk dat je een milde reiniger gebruikt. De Facewash zorgt ervoor dat je huid op milde wijze gereinigd wordt, zonder dat je huideigen vetten worden weggewassen. Als je reiniger te agressief is, dan worden je huideigen oliën namelijk ook weggewassen. Als reactie daarop, kan je huid juist extra talg gaan aanmaken, wat vet of puistjes tot gevolg kan hebben.

Maar je huid kan er ook juist erg door uitdrogen, waardoor je een trekkerig gevoel krijgt en denkt dat je veel moet smeren om weer een zacht huidje moet krijgen. Vaak hoeft dat niet, maar los je het al op door de Facewash te gaan gebruiken.

Als je je huid reinigt met water, dan duurt het urenlang voordat de pH-waarde van je huid zich heeft hersteld. Kraanwater heeft namelijk van nature een hoge pH-waarde, terwijl je huid van nature een lage pH-waarde heeft. Bij een hoge pH-waarde is je huid veel gevoeliger voor ontstekingen en bacteriën. Een kinderhuid kan zichzelf in no time herstellen, maar hoe ouder je wordt, hoe langer het duurt en al die tijd is je huid veel minder beschermd. De Facemist bevat verzorgende aloë vera die de pH-waarde van je huid helpt te herstellen. Verder zit de Facemist vol verzorgende ingrediënten zoals rozenwater en groene thee.

Ben je ouder dan 40 en is je huid vooral vetarm? In dat geval zou ik kiezen voor een beschermende Face oil voor overdag en een voedende Face oil voor ’s nachts en de Facecream 1 keer per week als masker of als extraatje op die plekjes waar je rimpeltjes ziet. Alleen al omdat de hyaluronzuur je rimpeltjes opvult. De Facecream is ook ideaal als je een foundation gebruikt. Als je je foundation mengt met de crème, dan heb je niet alleen minder foundation nodig, je huid krijgt ook een prachtige glow.

Ben je tussen de 30 en 40 en is je huid zowel vetarm als vochtarm? Dan zou ik kiezen voor Facecream voor overdag en de voedende Face oil voor ’s nachts.

Ben je jonger dan 40 en heb je vooral een vochtarme huid? Probeer dan de Facecream zowel voor overdag als ’s nachts.

Ben je jonger dan 30 en heb je een vette huid? Kies dan voor een hele lichte crème of gel. Een olie is al snel te vet voor jouw huid en de Loveli Facecream met hyaluronzuur ook. Je zou kunnen proberen of de Loveli Facemist alleen al voldoende is voor jouw huid, aangezien de Loveli Facemist al bomvol rozenwater en aloë vera zit, dat je huid hydrateert en herstelt. Let ook op of jouw reiniger niet te heftig is voor je huid. Stap je over op een milde reiniger, zoals de Loveli Facewash, dan kan je huid haar eigen balans weer vinden en blijkt het misschien helemaal niet zo vet te zijn als je dacht.