Loveli Lichaamsverzorging

Heb jij last van een droge, trekkerige huid na het douchen? En blijf je maar smeren met bodylotion? Dan gebruik je wellicht de verkeerde lichaamsproducten, die bijvoorbeeld veel SLS/SLES, alcohol en parfum bevatten. Deze strippen de huid van haar natuurlijke vetlaag, waardoor de huidbarrière beschadigt. Het resultaat is een droge, trekkerige, jeukerige huid. De lichaamsproducten van Loveli zijn 100% natuurlijk en irriteren de huid niet. Door Loveli producten te gebruiken zul je merken dat de huid naar verloop van tijd minder droog aanvoelt na het douchen. 

De 100% natuurlijke bodywash van Loveli is super zacht voor je huid. De meeste doucheproducten zijn gemaakt met agressieve reinigers die je huid uitdrogen en uit balans brengen. Het heerlijke schuim is gemaakt van kokosolie en is mild en niet irriterend. Het reinigt niet alleen, het houdt de balans van je huid in ere, zodat je huid vanzelf al minder droog aanvoelt. Dankzij de schuim-dispenser komt het product er als mousse uit en is er geen SLS/SLES nodig om het te laten schuimen. Etherische oliën zorgen voor een subtiele, zachte geur.

Ook is er een lijn voor mannen, met een subtiele unisex geur. Omdat Loveli wat vrouwelijk klinkt, hebben deze de naam 'Rebel Care' gekregen.