Loveli Lipbalm

Loveli is ontstaan vanuit de visie van Linda. Nadat de moeder van Linda gediagnosticeerd werd met borstkanker - en zij geen aluminium bevattende deodorant meer mocht gebruiken -  kwam bij Linda de grote wake-upcall. Na een lange zoektocht kwam Linda erachter dat er helemaal geen aluminiumvrije deodorant bestond, maar, wel een recept! En dit recept werd de basis van de Loveli Deo. Na doorontwikkelen en doorontwikkelen was de eerste deodorant zonder aluminium geboren, en ook nog eens eentje die echt werkt en welke je kunt hergebruiken door middel van de Loveli Deo refill. Voor Linda waren dit dan ook twee vliegen in één klap: gezonde en milieubewuste producten.

 

Loveli Lipbalm

Wist je dat de gemiddelde vrouw in haar leven meer dan 2 kilo lipbalms en lipsticks eet? De lipbalms van Loveli zijn 100% natuurlijk en hierdoor de beste keuze voor je droge lippen. Waarom? De meeste lipbalsems bevatten minerale oliën: paraffine en petrolatum (oftewel vaseline). Paraffine wordt gemaakt van aardolie en is zelfs het afvalproduct als alle andere producten zoals benzine van de ruwe aardolie is gemaakt. Naast dat paraffine niet goed is voor de gezondheid, is het ook verslavend voor de huid. Dit betekent dat de huid niet meer zichzelf kan herstellen en je dus dag in dag uit blijft smeren met de lippenbalsem. Herken je dat gevoel dat je lippen niet meer zonder de balsem kunnen?

Probeer dan eens de natuurlijke Loveli Lipbalm. Lipbalms op basis van bijenwas, boters en mooie oliën die je huid echt verzorgen, voeden en beschermen. Ja, ze zijn misschien een paar euro duurder, maar ze doen echt iets voor je huid. En omdat ze niet verslavend zijn, gebruik je er zoveel minder van. Wil je het ook eens proberen, dan is de lipbalm van Loveli misschien iets voor jou. De lipbalms bevatten alleen maar de mooiste, natuurlijke ingrediënten zoals arganolie, sheabutter en candellilawas voor een mooie glans.

Onderstaand vindt je de verschillende varianten Loveli lipbalm.

Loveli Lipbalm Autumn Edition: Een lipbalm met een bordeaux rode kleur die de lippen verzorgd maar ook een gezond tintje aan de lippen geeft.

Loveli Lipbalm Blikje: Een lipbalm met een neutrale kleur en geur in een handig blikje.

Loveli Lipbalm Spring Edition: Een lipbalm met de geur van rozen en een licht roze kleur die de lippen zacht en soepel maakt.

Loveli Lipbalm Stick Original: Een lipbalm met een neutrale geur en kleur die de lippen intensief voedt.

Loveli Lipbalm Summer Edition: Een lipbalm die een gloss-achtige glans aan de lippen geeft, met een UV filter en een zacht rode kleur.

Loveli Lipbalm Winter Edition: Een lipbalm dmet een winterse smaak van kaneel en kruidnagel. Het geeft de lipen een subtiele kleur en geeft de nodige verzorging.

Loveli Rebel Care Lipbalm Original: Een lipbalm voor mannen met droge lippen, de lipbalm heeft een neutrale kleur en geur en geeft de nodige bescherming en verzorging.

 

Loveli Deo waar te koop

Koop je favoriete Loveli Deo online bij Care for Skin. 
Bij Care for Skin kun je de producten van Loveli kopen, snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel jouw Loveli Deo op werkdagen voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.