Banila Co

Banila Co is van oorsprong een merk dat gericht was op een huidvriendelijke en snelle reiniging van make-up. Het Koreaanse beautymerk is in 2006 opgericht voor make-up liefhebbers, om het reinigingsritueel een stuk eenvoudiger te maken.

Waar komt Banila Co vandaan?

Banila Co is een Koreaans beautymerk dat zijn oorsprong vindt in het verwijderen van je make-up. Banila Co is opgericht in 2006 om voor de liefhebbers van make-up het reinigingsritueel eenvoudiger te maken. Maar Banila Co is meer dan alleen de reiniging van je make-up, het merk weet als geen ander hoe een verzorgingsroutine eruit moet zien. Banila Co heeft daarvoor de juiste producten in haar assortiment, die compact is, maar ook zeer compleet kan worden genoemd.

 

Wat zijn de Banila Co bestsellers?

Het populairste product van het merk is de Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Original. Een cleanser die zijn beloftes 100% waar maakt, de make-up verwijdert op een eenvoudige wijze, zonder dat de huid hierdoor schade ondervindt. Het voedt de huid, deze wordt gehydrateerd en daardoor goed verzorgd.

 

De Banila Co Dear Hydration Toner is een gezichtstoner voor de droge huid met kalmerende plantenextracten. Het geeft de huid een vochtboost en verwijdert overgebleven vuil zonder de huid te irriteren.

 

Om de huid een extra vochtboost te geven kun je de Banila Co Dear Hydration Intense Essence gebruiken. Dit is een serum voor de vochtarme huid, de huid zal na gebruik soepel aanvoelen met een gezonde gloed.

 

De Banila Co Dear Hydratation Boosting Cream is een vochtinbrengende gezichtscreme met kalmerende plantenextracten die de huid beschermen en verzachten. De crème geeft de huid een snelle vochtboost en vormt een hydraterende laag op de huid voor een stralend resultaat.

 

Waar kan ik Banila Co kopen?

De producten van Banila Co zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel Banila Co online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten van Banila Co? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.