Banila Co

Banila Co is van oorsprong een merk dat gericht was op een huidvriendelijke en snelle reiniging van make-up. Het Koreaanse beautymerk is in 2006 opgericht voor make-up liefhebbers, om het reinigingsritueel een stuk eenvoudiger te maken.

Banila Co is het merk dat zijn oorsprong vindt in het verwijderen van je make-up. Banila Co.is opgericht in 2006 om voor de liefhebbers van make-up het reinigingsritueel eenvoudiger te maken.

Banila Co is meer dan alleen de reiniging van je make-up, het merk weet als geen ander hoe een verzorgingsroutine eruit moet zien. Heeft daarvoor de juiste producten in haar assortiment, die compact is, maar ook zeer compleet kan worden genoemd. Zo is de Banila Co Dear Hydratation Boosting Cream een hydraterende gezichtscreme met PinkEclipta Prostata-extracten en Nelumbo Nucifera Flower Water om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Naast de Banila Co Clean It Zero is er ook de Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Purifying, dit is een kalmerende cleanser, die vol zit met stressverlichtend kruid en bevat een mix van 7 volledig natuurlijke extracten voor een comfortabele en gezonde huid. Het bevat dezelfde smeltkracht voor make-up als de Original balsem.

Het populairste product van het merk is de Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Original. Een Cleansing Balm die zijn beloftes 100% waar maakt, de make-up verwijdert op een eenvoudige wijze, zonder dat de huid hierdoor schade ondervindt. Het voedt de huid, deze wordt gehydrateerd en daardoor goed verzorgd.

Banila Co kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Banila Co snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.