Banila Co Lotion

Banila Co is het merk dat zijn oorsprong vindt in het verwijderen van je make-up. Banila Co.is opgericht in 2006 om voor de liefhebbers van make-up het reinigensritueel eenvoudiger te maken.

Banila Co is meer dan alleen de reiniging van je make-up, het merk weet als geen ander hoe een verzorgingsroutine eruit moet zien. Heeft daarvoor de juiste producten in haar assortiment, die compact is, maar ook zeer compleet kan worden genoemd.

Het populairste product van het merk Banila Co is de Clean It Zero Cleansing Balm. Een Cleansing Balm die zijn beloftes 100% waar maakt, de make-up verwijdert op een eenvoudige wijze, zonder dat de huid hierdoor schade ondervindt. Het voedt de huid, deze wordt gehydrateerd en daardoor goed verzorgd.

Lotion

Banila Co heeft een uitgebreide keuze in haar assortiment als het gaat om Lotions:

Banila Co Clean it Zero Tri Peel Acid Pore Clarifying Toner Pads: in pads gedrenkte lotion ter verkleinen van de porien en kalmering van de huid.

Banila Co Dear Hydration Double Capsule Essential Toner: zorgt voor de juist PH-waarde en hydrateert de huid intens.

Banila Co Dear Hydration Facial Mist: mist voor extra hydratie overdag, anti-oxiderende werking waardoor kalmerend effect, egaliserend voor littekens en hyperpigmentatie.

Banila Co Dear Hydration Toner: herstelt de PH-waarde, verwijderd onzuiverheden, hydrateert.

 

Banila Co Lotion kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Banila Co snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.