Reiniging

Banila Co Reiniging

Banila Co is het merk dat zijn oorsprong vindt in het verwijderen van je make-up. Banila Co.is opgericht in 2006 om voor de liefhebbers van make-up het reinigensritueel eenvoudiger te maken.

Banila Co is meer dan alleen de reiniging van je make-up, het merk weet als geen ander hoe een verzorgingsroutine eruit moet zien. Heeft daarvoor de juiste producten in haar assortiment, die compact is, maar ook zeer compleet kan worden genoemd.

Het populairste product van het merk Banila Co is de Clean It Zero Cleansing Balm. Een Cleansing Balm die zijn beloftes 100% waar maakt, de make-up verwijdert op een eenvoudige wijze, zonder dat de huid hierdoor schade ondervindt. Het voedt de huid, deze wordt gehydrateerd en daardoor goed verzorgd.

Reiniging

Banila Co heeft een uitgebreide keuze in haar assortiment als het gaat om de reiniging van het gelaat.

Banila Co Clean it Zero Cleansing Balms: Cleansing Balms die de huid reinigen, hydrateren, met hoge concentraties aan luxe olien ter verzorging en stimulans van de gezichtshuid.

Nourising: voor de droge en vochtarme huid.

Original: voor de normale en vochtarme huid.

Purifying: voor de gestresste en gevoelige huid.

Revitalizing: anti-aging en bevat anti-oxidanten.

Clean it Zero Cleansing Water: milde micellaire reiniger voor make-up en onzuiverheden, werkt verzachtend en is voedend.

Clean it Zero Cleansing Foam: zachte en effectieve gel-reiniging met ginseng, voor alle huidtypes.

Clean it Zero Tri Peel Acid - Cleansing Balm Pore Clarifying: dieptereiniging, balmstructuur.

Clean it Zero Tri Peel Acid - Foam Cleanser Pore Clarifying: schuim dieptereiniging voor de vettere huid.

 

Banila Co Reiniging kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Banila Co snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.