Zonbescherming

Banila Co Zonbescherming

Banila Co is het merk dat zijn oorsprong vindt in het verwijderen van je make-up. Banila Co.is opgericht in 2006 om voor de liefhebbers van make-up het reinigensritueel eenvoudiger te maken.

Banila Co is meer dan alleen de reiniging van je make-up, het merk weet als geen ander hoe een verzorgingsroutine eruit moet zien. Heeft daarvoor de juiste producten in haar assortiment, die compact is, maar ook zeer compleet kan worden genoemd.

Het populairste product van het merk Banila Co is de Clean It Zero Cleansing Balm. Een Cleansing Balm die zijn beloftes 100% waar maakt, de make-up verwijdert op een eenvoudige wijze, zonder dat de huid hierdoor schade ondervindt. Het voedt de huid, deze wordt gehydrateerd en daardoor goed verzorgd.

Zonbescherming

Banila Co heeft vier zonneproducten in haar assortiment, waaronder drie type Sticks met SPF50+ en een Essence met SPF50+:

Banila Co Hello Sunny Essence Sun Stick Aqua SPF50+: Sun Stick voor intense hydratatie, de Stick bllijf volledig transparant na het opbrengen. Ideaal voor de normale, droge en gevoelige huid.

Banila Co Hello Sunny Essence Sun Stick Fresh SPF50+: Sun Stick met appel en mint, ideaal voor de vettere en gecombineerde huid.

Banila Co Hello Sunny Essence Sun Stick Glow SPF50+: Sun Stick met pioenroos waardoor de huid een gezonde glans en een licht highlight-effect krijgt.

Banila Co Hello Sunny Sun Essence SPF50+: een lichte substantie met een super hydratatie met SPF50+, werkt kalmerend en anti-bacterieel.

 

Banila Co Zonbescherming kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Banila Co snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.