Top 10 Duurste Huidverzorging Producten - Care for Skin
Gratis verzending vanaf € 39
Klantenbeoordeling 9,4
Groots assortiment niche huidverzorging

Top 10 Duurste Huidverzorging

  • Geplaatst op
  • Door Anja van Dijken
  • 1
Top 10 Duurste Huidverzorging

We zijn op zoek gegaan naar de duurste huidverzorgingsproducten. Wat maakt deze producten zo duur en zijn ze zo goed als de prijs doet beweren. Lees en verbaas je over deze bijzonder producten. Wil je de complete omschrijving en werking lezen van het product. Klik dan op de afbeelding.

10) MBR Pure Perfection Eye Cream Smooth - 15ml -€ 502,00


We starten deze top 10 met de enige oogcrème in de lijst, van Medical Beauty Research voor een prijs van € 502,00. Niet de duurste qua aanschaf maar wel de minste inhoud, slechts 15 ml. Doet een opgezwollen huid rondom de oogzone voorkomen en gaat rimpeltje en donkere kringen tegen. Vervult het verlangen naar een stevigere, gladdere en jongere huid.


9) Carita Diamant de Beaute - 50 ml - € 508,00


Met haar prachtige verpakking staat de Diamant de Beaute van Carita op de 9e plaats, aanschafprijs € 508,00. De Diamant de Beaute is een Anti Aging cream met saffier, toermalijn en diamant. De cream voedt de huid van binnenuit en laat rimpeltjes en donkere vlekjes als sneeuw voor de zon verdwijnen.


8) Valmont l'Elixir des Glaciers votre Visage - 50 ml - € 520,60


Van het Franse Carita gaan we naar het Zwitserse Valmont. In de hoge bergen van Zwitserland wordt deze l'Elixir des Glaciers lijn ontwikkeld, compleet gericht om huidveroudering tegen te gaan met als top of de lijn deze Anti Aging Cream. Wilt u dit een jaartje gebruiken? Helaas, de crème is na opening slechts 2 maanden houdbaar.


7) Sisley Supremÿa La Nuit - 50 ml - € 536,00


Nachtverzorging van Sisley in een flacon (goed voor de houdbaarheid) staat op nummer 6 met een prijs van € 536,67. Wetenschappelijke kunst met de nieuwste technieken en gepatenteerde formules doet deze nachtverzorging de levensduur van huidcellen verlengen en helpt de huid een jongere uitstraling te geven.


6) La Prairie Cellular Radiance Night Cream - 50 ml - € 552,22


Weer terug naar Zwitserland met deze nachtcrème van La Prairie. Terwijl uw lichaam in rust is, verricht deze nachtcrème zijn magie en creëert een glanzende en stralende huid. Een vochtbindend complex van perfectionerende en verankerde peptiden in combinatie met Mica en vloeibare kristallen voor een prijs van € 522,22.


5) La Prairie Cellular Serum Platinum Rare - 30 ml - € 606,67


Met de La Prairie Serum Rare gaan we naar prijzen van € 600,00+. Een Serum die met druppels tegelijk wordt aangebracht, doormiddel van een pipet is dit serum handig te doseren. De elektrische balans van de huid wordt met dit serum onderhouden, zorgt voor huidverjongende resultaten.


4) La Prairie Skin Caviar Luxe Cream - 100 ml - € 664,00


We blijven nog even bij het Zwitserse La Prairie, met 4 van de 10 posities in deze lijst zijn ze goed vertegenwoordigd. Met deze crème krijgt u waar voor uw geld, waar u bij anderen de inhoud slechts 30 of 50 ml is, is de Skin Caviar Luze Cream in een groot verpakking van 100ml. Met voedend Kaviaarextract die de elasticiteit van uw huid verbeterd.


3) Sensai Ultimate The Concentrate - 30 ml - € 665,50


The Ultimate lijn van Sensai is gericht op de verbetering van de huid en gaat huidveroudering tegen. Dit serum verbeterd de vitaliteit van uw huid en wordt net als alle andere serum gedragen onder uw dagelijkse verzorging. Voor de dagelijkse verzorging van Sensai The Ultimate gaat we naar de nummer 2 in onze lijst.


2) Sensai Ultimate the Cream - 40 ml - € 726,00


Een luxueuze, rijke crème die een onberispelijke, volmaakte en zijdezachte huid helpt te onthullen. Met de The Cream van het Japanse Sensai treden we de wereld van de celebs en sterren binnen. De prijs van deze Anti-Aging verzorging is € 726,00.


1 ) La Prairie Cellular Cream Platinum Rare - 50 ml - € 936,67


Dit is hem, de meeste luxe, exclusieve en duurste crème ter wereld. De La Prairie Cellular Cream Platinum Rare voor een duizelingwekkende prijs van € 936,67. In een prachtig vormgegeven verpakking, die een sierraad in uw badkamer is. De Cream wordt omschreven als een optimum op het gebied van luxe, die vanaf de eerste aanraking een totale onderdompeling is. Met ingrediënten vanuit alle uiteinden van de aarde. Het summum van kunst, wetenschap en luxe. Wij zijn benieuwd!


Dit waren ze dan, de duurste huidverzorgingsproducten op dit moment verkrijgbaar.

Wat is jouw max qua verzorgingsproducten? Zou je € 100 uit geven aan een Anti-Agingcrème, als je het geld had? Verwacht je dat deze producten ook echt beter zijn? Stel, je vind een product die perfect is voor je huid, zou je het er dan voor over hebben?Reacties

  1. Jolie Jolie

    Ik vind het heel erg afhangen van het product. Als het product echt wonderen verricht, dan zou ik er wel wat meer voor over hebben. Maar mijn grens ligt toch echt bij de € 100,- voor een dagcrème. Vind het erg afhankelijk van het product en zou het eerst eens willen testen

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden