Video Koningsdag make-up!

door Julianne Bruining
17 April 2019

Draagbare Koningsdag make-uplook 

Koningsdag is een feestje. Een heerlijke dag voor een Kingsland festivalletje of voor het op de bank hangen met een oranje tompouce. Heel Nederland pakt uit met rommelmarkten, straatmuzikanten en podia. Daar past een feestelijke make-up bij!

 

Met de kleur Oranje in de hoofdrol hebben we een draagbare make-up look gemaakt, die feestelijke is, maar ook elegant. We passen de kleur toe in de oogschaduw, eyeliner, blush en lipstick. Oranje oogschaduw kan een lastige kleur zijn om mee te werken, als je een lichte huidskleur hebt. Oranje past op een donkere huid altijd mooi, omdat hij de ogen een 'zonnige' gloed geeft. Maar op de lichte huidjes valt de oranje kleur erg op, en kan hij de ogen rood doen lijken alsof je net hebt gehuild. Met een aantal trucjes kun je dit voorkomen en kun je oranje op een elegante manier toepassen in je make-up.

 

Gebruikte producten

OGEN:

 

BLUSH:

 

HIGHLIGHTER: 

  • PUPA Milano VAMP! Wet & Dry Eyeshadow 403 (champagne/wit)

 

LIPSTICK:

  • PUPA Milano Miss PUPA Lipstick 402

 

Bekijk onze tutorial hier

 

Julianne Bruining
Julianne is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en breid haar kennis steeds verder uit door middel van verschillende trainingen en opleidingen. Ze is een echte vakidioot die graag ingredientenlijsten uitpluist en aan de hand daarvan het beste advies voor jouw huid geeft.
Zorgeloos zonnen doe je zo! (update)
Lees meer...
8 Jul 2020