Cent Pur Cent Lippotlood

Ondanks het misschien niet altijd wordt gerekend tot de basis make-up in ieder kastje, is lipliner nog steeds een grote hit in de schoonheidswereld. Helemaal niet zo gek natuurlijk, want dit product biedt je tal van voordelen. Door met het potlood de contouren van je lippen te benadrukken, zorg je voor een volle en verzorgde look. Lipliners worden altijd gemaakt met een formule die is ontworpen om langer te blijven zitten. Ideaal tijdens een avondje uit of tijdens een belangrijke gelegenheid op werk. Door de lipliner geef je ook de kleur en levensduur van je lippenstift een boost

Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent make-up bestaat enkel en alleen uit de meest pure natuurlijke mineralen.

Om deze kwaliteit te garanderen zoeken en testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.
Kort samengevat, wij vinden dat elke vrouw zich Hip, Healthy en Happy in haar vel moet voelen. Daarom, make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

De Cent Pur Cent foundation losse poeders bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werkt Cent Pur Cent ook met titanium, ijzer en zink.

Door de pure samenstelling van de producten van Cent Pur Cent kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de cent pur cent liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt.

Cent Pur Cent Lippotlood


Cent Pur Cent Mineral Lip Pencil Waterproof Vintage
: Een waterproof lipliner met natuurlijke ingrediënten en minerale pigmenten. De zachte en precieuze textuur is perfect om de lip te contouren en te accentueren. 

Cent Pur Cent Mineral Lip Pencil Waterproof Latte: Een waterproof lipliner met natuurlijke ingrediënten en minerale pigmenten. De zachte en precieuze textuur is perfect om de lip te contouren en te accentueren. 

Cent Pur Cent Mineral Lip Pencil Waterproof Pasteque: Een waterproof lipliner met natuurlijke ingrediënten en minerale pigmenten. De zachte en precieuze textuur is perfect om de lip te contouren en te accentueren.