Cent Pur Cent Mascara

La Sacoche - Intense Look
€39,99
La Sacoche - Natural Look
€39,99
Mineral Mascara - Black
€22,99
Mineral Mascara - Brown
€22,99
Mineral Mascara Volumineux
€22,99

Mascara’s zijn er vandaag de dag in allerlei soorten en maten. Het product is niets meer dan een tube met een borsteltje en is geschikt voor je wimpers. Vandaag de dag is het is een van de meest gebruikte producten op het gebied van persoonlijke verzorging. Binnen een paar seconden worden je wimpers geaccentueerd, verlengd of je geeft meer volume. Hierdoor zorgt je voor een frisse en verzorgde look. Het product is meestal in een harde container of een zachte tube te verkrijgen.

Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent make-up bestaat enkel en alleen uit de meest pure natuurlijke mineralen.

Om deze kwaliteit te garanderen zoeken en testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.
Kort samengevat, wij vinden dat elke vrouw zich Hip, Healthy en Happy in haar vel moet voelen. Daarom, make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

De Cent Pur Cent foundation losse poeders bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werkt Cent Pur Cent ook met titanium, ijzer en zink.

Door de pure samenstelling van de producten van Cent Pur Cent kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de cent pur cent liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt.

Cent Pur Cent Mascara


Cent Pur Cent Mineral Mascara Black
: Deze minerale mascara zorgt voor mooi gekrulde wimpers. Daarnaast is de mascara hypo allergeen en gemaakt 100% natuurlijke mineralen.

Cent Pur Cent Mineral Mascara Brown: Deze minerale mascara zorgt voor mooi gekrulde wimpers. Daarnaast is de mascara hypo allergeen en gemaakt 100% natuurlijke mineralen.

Cent Pur Cent Mineral Mascara Volumineux: Deze minerale mascara zorgt voor mooi gekrulde wimpers en extra volume. Daarnaast is de mascara hypo allergeen en gemaakt 100% natuurlijke mineralen.