Cent Pur Cent Oogpotlood

Eye Pencil - Brun
Cent Pur Cent
€17,99
Eye Pencil - Gris
Cent Pur Cent
€17,99
Eye Pencil - Noir
Cent Pur Cent
€17,99

Oogpotloden, ook wel eye pencils genoemd, gebruik je rondom de ogen. Ogen die hiermee zijn aangezet lijken vaak wat groter. Oogpotlood lijnen kun je na het aanbrengen gemakkelijk nog een beetje vervagen, waardoor de lijntjes wat fijner en zachter zijn. Maar om oogmake-up te garanderen die alle testen doorstaat, mag het potlood in de loop van de uren dat je hem gebruikt niet aan intensiteit verliezen of uitlopen. Daarom zijn er waterdichte potloden die bestand zijn tegen hitte, vochtigheid en zelfs tranen. Deze oogpotloden houden je make-up onder alle omstandigheden onberispelijk. Of het nu naast oogschaduw wordt gebruikt of op zichzelf, alleen op de binnenkant van het oog of op de rand van de wimpers, het oogpotlood is een onmisbaar onderdeel van je schoonheidsset.

Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent make-up bestaat enkel en alleen uit de meest pure natuurlijke mineralen.

Om deze kwaliteit te garanderen zoeken en testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.
Kort samengevat, wij vinden dat elke vrouw zich Hip, Healthy en Happy in haar vel moet voelen. Daarom, make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

De Cent Pur Cent foundation losse poeders bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werkt Cent Pur Cent ook met titanium, ijzer en zink.

Door de pure samenstelling van de producten van Cent Pur Cent kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de cent pur cent liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt.

Cent Pur Cent Oogpotlood


Cent Pur Cent Eye Pencil Noir: Een eyepencil met natuurlijke ingrediënten en minerale pigmenten. De zachte en precieze textuur is perfect om het oog te contouren en uw look te accentueren. Gemaakt van 100% natuurlijke mineralen en hypo allergeen.

Cent Pur Cent Waterproof Eye Pencil Noir: De Cent Pur Cent Waterproof Eye Pencil - Noir Foncée heeft alles wat een potlood moet hebben. Het potlood droogt snel en geeft intens resultaat. De precisie van een liquide eyeliner met het gemak van een potlood. Het potlood kan ook op de waterlijn gebruikt worden, want hij is ook nog eens waterproof.  Let wel op: dit potlood is niet 100% natuurlijk, dus bij gevoelige ogen/huid gebruik de standaard Eye pencils van Cent Pur Cent.