Wenkbrauw potlood

Mooie, verzorgde wenkbrauwen willen we allemaal en met de juiste producten kun ook jij mooie wenkbrauwen creëren.
Hieronder beschrijven we een aantal producten voor je en wat ze voor jouw wenkbrauwen doen.

Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent make-up bestaat enkel en alleen uit de meest pure natuurlijke mineralen.

Om deze kwaliteit te garanderen zoeken en testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.
Kort samengevat, wij vinden dat elke vrouw zich Hip, Healthy en Happy in haar vel moet voelen. Daarom, make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

De Cent Pur Cent foundation losse poeders bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werkt Cent Pur Cent ook met titanium, ijzer en zink.

Door de pure samenstelling van de producten van Cent Pur Cent kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de cent pur cent liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt.

Cent Pur Cent Wenkbrauw potlood


Cent Pur Cent Mineral Smooth Brow Pencil Blonde
: De Cent Pur Cent Mineral Smooth Brow Pencil - Blonde is een zacht wenkbrauwpotlood om je wenkbrauwen mee te kleuren en textuur te geven. Het potlood is makkelijk te vervagen op de huid en zo krijg je de perfecte wenkbrauwen.

Cent Pur Cent Mineral Smooth Brow Pencil Brunette: De Cent Pur Cent Mineral Smooth Brow Pencil - Brunette is een zacht wenkbrauwpotlood om je wenkbrauwen mee te kleuren en textuur te geven. Het potlood is makkelijk te vervagen op de huid en zo krijg je de perfecte wenkbrauwen.