Cent Pur Cent Blush

Blush Brush
Cent Pur Cent
€24,99
Contour Glamour Edition 1.0
€49,99
Eye Blender Brush
Cent Pur Cent
€18,99
Eye Flat Brush
Cent Pur Cent
€18,99
Loose Mineral Blush - Bronzer
€29,99
Loose Mineral Blush - Peche
€29,99
Loose Mineral Blush - Prune
€29,99
Loose Mineral Blush - Rosé
€29,99
Tapered Blender Brush
€18,99

Dit cosmeticum wordt doorgaans aangebracht nadat je concealer, bronzer, foundation en retoucher hebt gebruikt. Het maakt je make-up nog completer en stralender door zijn verfrissende effect in combinatie met de genoemde producten. Daarnaast creëert het een liftend effect in je gezicht, waardoor je gezicht optisch meer vorm krijgt. Het zorgt dus voor balans in je make-up basis en een zachtere uitstraling.

Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent make-up bestaat enkel en alleen uit de meest pure natuurlijke mineralen.

Om deze kwaliteit te garanderen zoeken en testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.
Kort samengevat, wij vinden dat elke vrouw zich Hip, Healthy en Happy in haar vel moet voelen. Daarom, make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

De Cent Pur Cent foundation losse poeders bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werkt Cent Pur Cent ook met titanium, ijzer en zink.

Door de pure samenstelling van de producten van Cent Pur Cent kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de cent pur cent liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt. 

Cent Pur Cent Blush

Cent Pur Cent Loose Mineral Blush Bronzer: De Mineral Blush is gemaakt met de zuiverste mineralen, waardoor de pigmenten een gladde textuur hebben om zo die natuurlijke, stralende look te verkrijgen.

Cent Pur Cent Loose Mineral Blush Peche:De Mineral Blush is gemaakt met de zuiverste mineralen, waardoor de pigmenten een gladde textuur hebben om zo die natuurlijke, stralende look te verkrijgen.

Cent Pur Cent Loose Mineral Blush Prune:De Mineral Blush is gemaakt met de zuiverste mineralen, waardoor de pigmenten een gladde textuur hebben om zo die natuurlijke, stralende look te verkrijgen.

Cent Pur Cent Loose Mineral Blush Rosé:De Mineral Blush is gemaakt met de zuiverste mineralen, waardoor de pigmenten een gladde textuur hebben om zo die natuurlijke, stralende look te verkrijgen.

Cent Pur Cent Contour Glamour Edition 1.0: Bronzer, blusher en highlighter in één palet.

Cent Pur Cent Blush Brush: De Blush Brush is ideaal voor het aanbrengen van de blush, bronzer en highlighter. Zeer praktisch om de jukbeenderen te shapen.