Da Vinci Foundation Penselen

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

De penselen en kwasten van da Vinci worden met de hand gemaakt. Da Vinci staat bekend om de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van haar kwast.

De penselen en kwasten die je kunt vinden in onze shop zijn speciaal gemaakt voor cosmetisch toepassingen. De da Vinci penselen worden met de hand gemaakt. Da Vinci staat bekend om de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van haar kwasten en penselen. De haren van de penselen en kwasten zijn zowel van kunststof als van natuurlijke haren gemaakt afhankelijk van de toepassing.
Onderstaand vindt je de Da Vinci Foundation Penselen.

Da Vinci Foundation Penselen

Da Vinci Concealer Penseel: Dit penseel is ideaal voor het bewerken van details. Met zijn extra fijne kunststof haartjes brengt hij het product makkelijk aan.

Da Vinci Foundation en Creme Penseel: Dit penseel is gemaakt van extra fijne kunstvezels. Laat u de foundation en/of crème gemakkelijk aanbrengen en verdelen over uw gezicht.

Da Vinci Foundation Penseel: Dit penseel is gemaakt van extra fijne kunstharen. Laat u de foundation gemakkelijk aanbrengen en verdelen over uw gezicht.