Holika Holika Lichaamsverzorging

-30%
Water Melon 96% Soothing Gel
€13,99
€9,79

Holika Holika is een Koreaans merk, met betaalbare prijzen voor producten van hoogwaardige kwaliteit met de beste ingrediënten.

De visie van Holika Holika is om leuke, praktische cosmetische producten aan te bieden om de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw te versterken. 

Van het merk Holika Holika kun je gebruik maken van een uitgebreide dagelijkse routine.
Je begint deze routine met een Holika Holika Reiniging en een Holika Holika Lotion, zodat de huid goed gereinigd is om de overige verzorging op te nemen.
Vervolgens breng je een Holika Holika Serum aan en daaropvolgend een bijpassende Holika Holika Gezichtscreme. Voor de gevoelige huid rondom de lippen en ogen kun je de Holika Holika Lipverzorging en de Holika Holika Oogverzorging gebruiken.

Voor de wekelijkse verzorging gebruik je een Holika Holika Masker en een Holika Holika Peeling, deze reinigen de huid waardoor de huid de aanvullende verzorging beter opneemt.

Holika Holika Make-up gebruik je om oneffenheden te camoufleren, hiervoor zijn er verschillende Holika Holika BB Creams.

Ook heeft Holika Holika Lichaamsverzorging om je lichaam te verzorgen, hiervoor is er een shower gel, een wash en verschillende maskers.

 

Holika Holika Lichaamsverzorging

Holika Holika heeft verschillende lichaamsverzorgingsproducten om je lichaam te verzorgen, zowel douche gel, als een handmasker of een bodygel. Onderstaand vindt je een selectie van de Holika Holika lichaamsverzorgingsproducten.

Holika Holika Baby Silky Foot Mask: Een zijdeachtig en voedzaam voetmasker. Het masker bevat papaja-extract, melkeiwit, honing, Aloë Vera extract en salicylzuur. De ingrediënten helpen de huid van de voetzolen te verzachten en verzadigen met heilzame stoffen om een langdurig effect te behouden.

Holika Holika Aloe 92% Shower Gel: Een voedende en verzachtende Shower Gel die de zonbeschadigde huid herstelt. Deze Shower Gel bevat actieve ingrediënten, zoals Aloe Vera, komkommer, bamboe en watermeloen die een frisse, fruitige geur afgeven en de huid optimaal hydrateert. 

Holika Holika Good Cera ATO Relief Oil Wash: Geeft onmiddellijk voeding aan de diepe lagen van de huid, herstelt het evenwicht en verzadigt de huid met vitamines en mineralen. Deze olie is gebaseerd op ceramiden die de doorlaatbaarheid van de huid en het waterverlies door de elasticiteit van de opperhuid verbetert. Pijnlijke reacties, zoals irritatie, branderig gevoel, tintelingen en roodheid worden geneutraliseerd. 

 

 

Holika Holika kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Holika Holika snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Holika Holika specialist online.