Holika Holika Serum

-30%
Less On Skin Essence Pad (80pcs)
€27,99
€19,59

Holika Holika is een Koreaans merk, met betaalbare prijzen voor producten van hoogwaardige kwaliteit met de beste ingrediënten.

De visie van Holika Holika is om leuke, praktische cosmetische producten aan te bieden om de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw te versterken. 

Van het merk Holika Holika kun je gebruik maken van een uitgebreide dagelijkse routine.
Je begint deze routine met een Holika Holika Reiniging en een Holika Holika Lotion, zodat de huid goed gereinigd is om de overige verzorging op te nemen.
Vervolgens breng je een Holika Holika Serum aan en daaropvolgend een bijpassende Holika Holika Gezichtscreme. Voor de gevoelige huid rondom de lippen en ogen kun je de Holika Holika Lipverzorging en de Holika Holika Oogverzorging gebruiken.

Voor de wekelijkse verzorging gebruik je een Holika Holika Masker en een Holika Holika Peeling, deze reinigen de huid waardoor de huid de aanvullende verzorging beter opneemt.

Holika Holika Make-up gebruik je om oneffenheden te camoufleren, hiervoor zijn er verschillende Holika Holika BB Creams.

Ook heeft Holika Holika Lichaamsverzorging om je lichaam te verzorgen, hiervoor is er een shower gel, een wash en verschillende maskers.

 

Holika Holika Serum

Holika Holika heeft verschillende Serums voor alle huidtypes. Een serum is een product met een hoge concentratie aan werkstoffen. Welk serum past bij jou?


Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule-Wrinkle Care: Een anti-aging serum die een liftende werking heeft, de vorming van fijne lijntjes en rimpels worden vermindert. 

Holika Holika Less On Skin Essence Pad: Het product heeft een ontspannend effect, verlicht stress en minimaliseert huidongemakken. Ingrediënten zoals panthenol, centella asiatica-extract en cellulose verzachten de gevoelige huid en minimaliseren stress en irritaties.Het product bevat geen alcohol.

Holika Holika Lesson Skin Emulsion: Regelt de productie van huidtalg, heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende werking en voorkomt irritatie en verstopping van de poriën.

Holika Holika Black Caviar Antiwrinkle Royal Essence: Een anti-aging serum met kaviaar extract die de vorming van fijne lijntjes en rimpels vermindert. Deze Serum voorkomt de eerste tekenen van huidveroudering. 

 

Holika Holika kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Holika Holika snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Holika Holika specialist online.