Hurraw Accent Balm

-30%
Accent  Balm - Gold Aura
€29,95
€20,97
-30%
Accent  Balm - Silver Aura
€29,95
€20,97
-30%
Accent Balm - Bronze Aura
€29,95
€20,97

Bij Hurraw maken ze sinds 2010 hun balsems met één ding in gedachten: jij!
Om de kwaliteit en integriteit van de producten te waarborgen, ontwikkelen en produceren ze in hun speciale NOP- en Ecocert-gecertificeerde productiefaciliteit. De ingrediënten staan ​​duidelijk en correct vermeld op het product. De prioriteit is om Hurraw de beste balsem te maken die er is; een vertrouwd product dat door iedereen kan worden gebruikt, ongeacht levensstijl.

Er zijn verschillende lip producten van Hurraw verkrijgbaar, namelijk de Hurraw Accent Balm, de Hurraw Balmtoo en de Hurraw Lip Balm.

Hurraw Accent Balm: Deze balm is speciaal gemaakt om een beetje kleur en glans te geven zonder vlekken te geven en vettig aan te voelen. De Balm kun je eigenlijk overal gebruiken, op je ogen, wangen, lippen, jukbeenderen, arcadeboog, sleutelbeenderen... De Balm is gemaakt van natuurlijke mineralen en is glutenvrij, vegan en dierproefvrij. 

Hurraw Balmtoo: Een verzachtende balsem voor de lippen, het kalmeert en voedt de tere lippen. Is ook te gebruiken op andere ruwe plekken op het lichaam. De Balm bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is glutenvrij, vegan en dierproefvrij. 

Hurraw Lip Balm: De Lip Balm is gemaakt van natuurlijke, organische en Fairtrade ingrediënten. De Lip Balm blijft lang zitten, waardoor de lippen de gehele dag beschermd zijn. Je lippen zien er weer natuurlijk en verzorgd uit en is niet plakkerig.