In-Circadian Night Mask
€29,95

Indeed Labs Masker

De producten van Indeed Labs zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven de huid wat het beloofd. Geschikt voor alle huidtypes, een ultieme hydratatie en super verantwoord. Dus zonder parabenen, parfum en cruelty-free.

Elke huidbehoefte is uniek en Indeed Labs wil hierin voorzien.

Indeed Labs produceert producten die de huidbehoefte doelgericht en krachtig aanpakken, geen loze beloftes en daarbij ook nog eens super verantwoord.

Indeed Labs produceerde als eerste ter wereld het blurring product: Nanoblur. Dit corrigeert de imperfecties in enkele seconden. Nanoblur is het topproduct van Indeed Labs.

 

Masker

Het In-Circadain Night Mask van Indeed Labs is een nachtmasker die de huid regenereert, huidbeschadigingen herstelt, de bloedscirculatie verbetert, wallen onder de ogen doet verminderen en donkere kringen laat verdwijnen. Zeer geschikt voor een vermoeide, droge en de huid die een sterke vochtboost nodig heeft.

 

Indeed Labs Masker kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Indeed Labs snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Indeed Labs specialist online.