Gezichtscreme 

-14%
Active Cream
Laviesage
€63,60
€54,52

De producten van Laviesage bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, verbeteren en voeden van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhouden en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen daarmee voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Gezichtscreme

Laviesage heeft twee types gezichtscreme, de Laviesage Active Cream en de Laviesage Ultra Cream. Beide crèmes hebben hydraterende en beschermende eigenschappen, waarbij de Active Cream meer geschikt is voor de normale en vochtarme huid, en de Ultra Cream voor de droge en rijpere huid. De Ultra Cream heeft anti-aging eigenschappen, en de Active Cream zorgt voor een goede weerstand van de huid.

Laviesage kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Laviesage snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.