MARC INBANE Tanning

Elegance Set
MARC INBANE
€99,95
Ensemble set + Free Clutch
€74,90
Gift Set
MARC INBANE
€49,90
Gift Set L' eclat du Soleil
€49,90
Gift Set L' été
€49,90
-6%
Gift Set Le Triplet Black
€79,95
€74,95
-6%
Gift Set Le Triplet Green
€79,95
€74,95
-6%
Gift Set Le Triplet Red
€79,95
€74,95
Hyaluronic Self-Tan Spray
€34,95
Limited Edition Post
€45,95
Natural Tanning Mousse
€39,95
Radiant Set + Free Clutch
€74,90
Travel Set
MARC INBANE
€39,95

We weten dat overmatig zonnen (hetzij buiten of onder de zonnebank) een toename heeft veroorzaakt in het aantal mensen met huidkanker. Een spray tan of self-tanning product is de ideale oplossing voor een bruine teint het hele jaar door, zonder de schade van UV-stralen. 

 

MARC INBANE's populairste product: Natural Tanning Spray

De Natural Tanning Spray is een fantastische natuurlijk-ogende zelfbruiner. De Tanning Spray bevat plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Vitamine E, Aloë Vera en Ginkgo (Japanse notenboom), waardoor de huid een zonnige glans krijgt. Deze do-it-yourself spray tan kan frequent worden gebruikt, droogt snel, kleurt de huid subtiel, geeft geen vlekken of strepen en is veilig in gebruik. Deze Award-winnende zelfbruiner is niet alleen geliefd bij thuisgebruikers, maar wordt ook graag gebruikt door professionals, zoals kappers, huidspecialisten en visagisten. 

Bruin zonder zon met de Tanning Spray

De Marc Inbane Natural Tanning Spray dankt zijn bruinende werking aan de ingrediënten DHA (dihydroxyacetone) en erythrulose. Deze combinatie is een ketose-suikermolecuul dat reageert met bepaalde eiwitten in de bovenste lagen van de huid, waar zich dode huidcellen bevinden. Door deze reactie ontstaat binnen 3 à 4 uur een bruine kleur op de huid. De bruine kleur verdwijnt wanneer die huidcellen van de huid afschilferen (dag of 5). Bij het aanbrengen is een guide kleur zichtbaar: een direct zichtbare bruine kleur die tijdens de eerstvolgende douchebeurt afspoelt. Hiermee kun je goed zien waar je de tanning spray wel of nog niet hebt aangebracht. Om de tan dagen lang te behouden, kun je met de Perle de Soleil Tanning Drops de kleur onderhouden. 

In deze blog kun je lezen hoe je de self tan bij jezelf aanbrengt als een pro. De blog bevat uitgebreide instructie en tips&tricks!

 

MARC INBANE kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van jouw perfecte tan? De MARC INBANE Natural Tanning Spray koop je hier online! Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.