PUPA Milano Primers

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Er zijn foundation Primers en eye Primers. De 2 verschillende Primers hebben verschillende werkingen en effecten. Hieronder lees je welke werkingen de Primers hebben.

Smoothing Foundation Primer

Deze Primer van PUPA Milano zorgt voor het opvullen van lijntjes en grove poriën maar ook voor een gladde en egale huid. De Primer bevat vitamine A & E en versmelt in de huid bij het aanbrengen. Er zijn verschillende kleuren flesjes voor verschillende huidtypes met verschillende werkingen. Breng de Primer aan na de dagverzorging over het hele gezicht, ook bij de huid rondom de ogen. Daarna kan de concealer en foundation worden aangebracht. 

Ultra Smoothing Foundation Primer

Deze Primer van PUPA Milano minimaliseert expressie lijntjes en rimpels. Deze Primer is ideaal voor de rijpere huid en kan gebruikt worden op het gehele gezicht of alleen op plaatselijke rimpeltjes. De tarwe proteïnen zorgen voor een gladmakend en opvullend effect op lijntjes. De siliconen waxes zorgt voor de houdbaarheid van de basis make-up. De cherry Oil en vitamine E geven een frisse en uitgeslapen look. Verdeel de Primer met je vingers over het gehele gelaat of enkel op lijntjes en rimpeltjes na de dagverzorging en onder de BB Cream of foundation. 

 

Smoothing And Fixing Eye Primer

Deze Primer van PUPA Milano is geschikt voor onder de oogschaduw.De Primer zorgt voor een betere houdbaarheid van je oog make-up en geeft een gladmakend en liftend effect. De vitamine E zorgt voor het anti-aging effect. De wax en polymeren creëren een onzichtbare en zachte filmlaag. 

 

Brightening Eye Primer

Deze Primer van PUPA Milano is geschikt voor onder de oogschaduw. De Primer zorgt voor een subtiele glans en betere houdbaarheid van je oog make-up. Je kunt de Primer ook als highlighter gebruiken. De cream gel geeft een verfrissende formule die eenvoudig verdeeld, de parelwitte pigmenten zorgen voor een glans effect. De Primer op en rondom de oogcontour aanbrengen voordat u de oogschaduw aanbrengt.