Skeyndor Lotion

Voor alle huidtypes en reinigingsrituelen biedt Skeyndor heeft juiste product. Een verfrissende lotion maakt het reinigen compleet. De lotions zijn afhankelijk van het huidtype, verrijkt met Camomille, Hamamelis, Aloe Vera. Voor elk huidtype, -conditie, biedt Skeyndor een passende lotion.

Skeyndor Specialist

Lotion van Skeyndor op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Skeyndor zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Skeyndor Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Skeyndor snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Skeyndor specialist online.