Skeyndor Oogverzorging

Skeyndor biedt een uitgebreide serie oogproducten om deze gevoelige en kwetsbare huid rondom de ogen te beschermen, te voeden, te herstellen of te reinigen. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen om deze kwetsbare huid goed te verzorgen, om zo vroegtijdige veroudering en/of beschadiging van deze huid te voorkomen.

Skeyndor Specialist

Oogverzorging van Skeyndor op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Skeyndor zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Skeyndor Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Skeyndor snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Skeyndor specialist online.