Tweezerman

Van de catwalk naar de werkelijke wereld, Tweezerman biedt je de tools die je nodig hebt om jouw perfecte look te creëren.

De Beauty Tools van Tweezerman zijn van een enorm hoge kwaliteit. Tweezerman bied je talloze producten aan voor de verzorging van jouw handen, voeten, nagels en gezicht. Door de hoge kwaliteit van de Tweezerman producten en de goede ergonomie is het werken met deze producten een genot. Met onderscheidende en vernieuwende beauty tools is Tweezerman International wereldwijd hét merk voor beauty liefhebbers. 

 

Tweezerman pincet

Tweezerman is bij het grote publiek voornamelijk bekend om haar pincetten. De Slant Tweezer van Tweezerman is het perfecte pincet met handvervaardigde schuin aflopende punt en verwijdert keer op keer zelfs de fijnste haartjes met dezelfde precisie. De pincet is verkrijgbaar in meerdere kleuren en heeft de Glammies Award 2010 gewonnen!

 

Tweezerman wimperkruller

Voor het creëren van een prachtige long-lasting krul. De ronde siliconen pad zorgt voor een intense krul zonder de wimper te beschadigen. 

 

Tweezerman nagelknipper

Verander je onverzorgde, gescheurde nagels in beauty's. Geef je nagels een metamorfose met deze knipper. De scherpe RVS randen zorgen voor het moeiteloos en comfortabel bijwerken van je nagels. 

 

Tweezerman producten

Al meer dan 35 jaar is Tweezerman de keuze van beroemdheden, make-up artists en professionals en creëert men beauty benodigdheden waarmee je niet zonder kan. Van de catwalk naar de werkelijke wereld, Tweezerman biedt je de tools die je nodig hebt om jouw perfecte look te creëren.