Vision

Van de zon wil je zorgeloos kunnen genieten, vertrouw daarom op Vision zonbescherming. Vision heeft een uitgebreid assortiment zonnebrandproducten die je huid langdurig beschermen tegen zonnestralen.

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Van de zon wil je zorgeloos kunnen genieten, vertrouw daarom op Vision zonbescherming.
Vision heeft een uitgebreid assortiment zonnebrandproducten die je huid langdurig beschermen tegen zonnestralen. Alle lotions & sprays zijn parfumvrij en bevatten de speciaal ontwikkelde LyphaZomeTM technologie, waardoor je huid langdurig beschermd is.

 

Vision zonnebrand gezicht

Vision SPF30 Face Fluid is het ideale zon product voor het gezicht. De optimale balans tussen UVA- en UVB-filters zorgt voor een hoge bescherming tegen de zon. Het unieke extract van 'gouden zeewier' helpt rimpels te voorkomen. De matterende formule voorkomt glimmen en kan perfect in combinatie met cosmetica gebruikt worden.

  • Ook in combinatie met cosmetica
  • Plakt niet
  • Matterend
  • Hydraterend
  • Verhoogde UVA-bescherming
  • Parfumvrije formule
  • Voor de gevoelige huid
  • Zeer waterbestendig
  • Dermatologisch getest

 

Vision zonnebrand kind

De zon geeft ons energie en stimuleert de aanmaak van vitamine D, goed voor de groei van onze botten. Voor de ontwikkeling van kinderen is de zon dus ook belangrijk. Toch kan de kinderhuid zichzelf maar een paar minuten beschermen tegen de schadelijke straling van de zon. Het is dus zaak om de kleine zonaanbidders goed te beschermen tegen deze straling. Of dat nou op het strand, in de speeltuin of op de fiets is.

 

Vision zonnebrand ingrediënten

De producten van Vision zijn hoogwaardige zonnebrandproducten met de unieke LipoDefenseTM technologie. Voor langdurige bescherming tegen de zon. Volgens de UVA Star Rating, een beoordeling die de Britse drogisterijketen Boots toekent aan zonnebrandproducten op basis van een onafhankelijke testmethode, is de UVA-bescherming van Vision 5 sterren, het hoogste haalbare.

 

Vision zonbescherming kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Vision? De producten van Vision koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.