Vitamine serums van Alpha-H, wat doen ze voor jouw huid?

door Anja van Dijken
20 Augustus 2023

Serums & vitamines, iets nieuws? Nee, echt niet! Maar hoe zit het dan met deze producten? Wat doen vitamine serums voor je huid? En welk resultaat mag je van vitamine serums verwachten?

Wanneer het gaat om gezichtsverzorging, zijn er veel verschillende producten en merken op de markt. Maar één merk dat zeker opvalt is Alpha-H. Alpha-H heeft een reeks vitamine serums ontwikkeld die je huid nieuw leven kunnen inblazen. Maar wat doen deze serums precies voor je huid en welke resultaten kun je verwachten? Laten we erin duiken!

Wat zijn vitamine serums?

Vitamine serums maken deel uit van hoogstaande gezichtsverzorging, met als actieve ingredienten de vitamines A, B, C, en E. Ze zijn ontworpen om de huid te voeden, te herstellen en te beschermen tegen beschadiging door vrije radicalen. Deze vitamine serums helpen verschillende huidproblemen aan te pakken en huidcondities te ondersteunen. Anti aging, droge huid, gevoelige huid, pigmentatie en acne/jeugdpuistjes.

Het belang van vitamine serums voor de huid

Vitamines zijn essentieel voor onze huidgezondheid. Ze spelen een cruciale rol bij het herstellen van de huid, het stimuleren van de collageenproductie, het verminderen van ontstekingen, en het beschermen tegen milieuschade.

Hier een overzicht van wat elke vitamine doet:

Vitamine A: Ook bekend als retinol. Vitamine A stimuleert de huidcelvernieuwing, de aanmaak van collageen, vermindert pigmentatie en littekens. De teint van de huid verbetert, maar ook de textuur en de stevigheid. Fijne lijntjes en rimpels verzachten, maar ook werkt vitamine A sterk remmend op (hormonale) acne.

Lees onze blog: Waarom retinol?

Vitamine B: Dit is een groep van verschillende vitamines, waaronder niacinamide (vitamine B3) en panthenol (vitamine B5). Vitamine B stimuleert de aanmaak van collageen en hyaluronzuur, maar werkt ook ontstekingsremmend en brengt de talgproductie meer in balans. Daarom is deze vitamine B goed inzetbaar bij anti aging, rosacea, roodheid, jeuk en acne.

Lees onze blog: Wat doet vitamine B voor je huid?

Vitamine C: Deze krachtige antioxidant beschermt de huid tegen vrije radicalen, stimuleert de collageenproductie, verbetert de hydratatie en verheldert de huid om hyperpigmentatie te verminderen.

Lees onze blog: Wat doet vitamine C voor je huid?

 

Vitamine E: Is een zeer krachtige antioxidant die de huid helpt te beschermen tegen milieuschade. Het werkt ook als een vochtinbrenget om de huid te hydrateren en te verzachten.

Lees onze blog: Wat doet vitamine E voor je huid?


Alpha-H Vitamin Serums

Alpha-H heeft vier vitamine serums in hun assortiment, ieder afzonderlijk erg krachtig en geformuleerd om verschillende huidproblemen aan te pakken, en ze kunnen afzonderlijk worden gebruikt of gecombineerd voor een aangepaste huidverzorgingsroutine.

Alpha-H Vitamin A Serum stimuleert de celvernieuwing, de aanmaak van collageen helpt pigmentatie en littekens te verminderen. Tegelijk zal dit serum de huidteint, de huidtextuur en de stevigheid verbeteren, waarbij het ook remmend werkt op (hormonale) acne. Het Alpha-H Vitamin A Serum bevat als actieve ingrediënten 0,5% retinol en het antioxidant squalaan. Dit serum is vooral geschikt voor de zonbeschadigde huid, grove poriën, vroegtijdige veroudering, onzuivere huid, littekens en (hormonale) acne.

Alpha-H Vitamin A Serum Alpha-H Vitamin B Serum

Alpha-H Vitamin A Serum

Alpha-H Vitamin B Serum

 

Alpha-H Vitamin B Serum is een sterk hydraterend en herstellend serum. Het stimuleert de aanmaak van collageen en hyaluronzuur en is rijk aan antioxidanten. Tegelijk herstelt dit serum de huidbarrière en remt de talgproductie. Het Alpha-H Vitamin B Serum is geschikt voor de droge, gevoelige, onzuivere, vochtarme huid, maar dus ook de acne huid om deze weer haar balans terug te geven. Het Vitamin B Serum bevat 5% Vitamin B3, 1% Vitamin B5 en ook koper peptiden, die de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron een flinke boost geeft.

 

Alpha-H Vitamin C Serum stimuleert de aanmaak van collageen, remt de pigmentatie en voorkomt nieuwe pigmentvorming, maar geeft de huid ook veel extra hydratatie. Het Alpha-H Vitamin C Serum bevat 3% ethyl ascorbic acid, dit is de nieuwe variant vitamine C, dat tot wel 90% door de huid goed wordt opgenomen. Ook bevat dit serum een hoge dosis hyaluronzuur.

Alpha-H Vitamin C Serum Alpha-H Vitamin E Serum

Alpha-H Vitamin C Serum

Alpha-H Vitamin E Serum

 

Alpha-H Vitamin E Serum is het EHBO serum, geeft de huid een sterke hydratatie, meer huidvolume en een hoge dosis beschermende antioxidanten. Dit serum zal na microdermabrasie, peeling, injectables of een operatie, de huid kalmeren, verzorgen en sneller te helpen herstellen. Dit serum bevat 1% vitamine E en hyaluronzuur als actieve ingrediënten.

 

Hoe gebruik je de Alpha-H vitamine serums?

De Alpha-H vitamine serums zijn ontworpen om 's nachts te worden gebruikt, wanneer onze huid het meest ontvankelijk is voor herstel. Ze hebben een lichtgewicht, snel absorberende formule die diep in de huid doordringt om de vitamines op cellulair niveau af te leveren.

 

♣ Reinig je gezicht in de avond met een cleanser.

♣ Breng daarna enkele druppels serum aan op je schone huid, het serum zal snel intrekken.

♣ Je nachtcrème kan daarna worden aangebracht.

 

Welk resultaat mag je van de Alpha-H vitamine serums verwachten?

Na een paar weken van dagelijks gebruik van de Alpha-H vitamine serums, is het resultaat al zichtbaar:

Verminderde tekenen van veroudering: Dankzij de celvernieuwende eigenschappen van vitamine A en de collageen-stimulerende eigenschappen van vitamine C, kunnen de serums helpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de huid steviger en gladder te maken.

Verbeterde huidtextuur: Vitamine A en B helpen bij het reguleren van de olieproductie en het hydrateren van de huid, waardoor de huidtextuur verbetert en de poriën minder zichtbaar worden.

Helderdere huidskleur: Vitamine C en vitamine B kunnen helpen om hyperpigmentatie te verminderen en de huidskleur te egaliseren, waardoor je een helderdere en stralendere huid krijgt.

Gezonde huid: Door de huid te voeden met essentiële vitamines en de huid te beschermen tegen vrije radicalen en milieuschade, zullen de Alpha-H vitamine serums je huid er gezonder en levendiger uit laten zien.

 

Ons advies

Om het beste uit je Alpha-H vitamine serums te halen, is het belangrijk om ze consequent, dagelijks te gebruiken en ze te combineren met een goede huidverzorgingsroutine, dagelijkse reiniging met een cleanser, het gebruik van een gezichtstoner, hydratatie serum  en een dagcrème met SPF of zonnebrandcrème.

 

De Alpha-H vitamine serums zijn een geweldige toevoeging aan je huidverzorgingsroutine als je je huid wilt voeden, beschermen en verbeteren. Ze leveren de essentiële vitamines die je huid nodig heeft om er op haar best uit te zien en te voelen. Begin vandaag nog met het opnemen van deze wonderbaarlijke serums in je huidverzorgingsroutine en zie hoe je huid transformeert.

Alpha-H Vitamin Profiling Kit

 

Alpha-H serum kopen?

Ben je op zoek naar huidherstel en het verbeteren van jouw huidconditie? Kies dan voor een serum van Alpha-H, deze zijn verkrijgbaar bij Care for Skin. Heb je hiervoor een goed advies nodig? Onze specialisten van Care for Skin staan je graag bij met een goed huidadvies.

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Met haar ruim 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, heeft ze een diepgaande kennis en expertise opgebouwd in het verzorgen en verbeteren van de huid. De passie voor huidverzorging startte in 1990, toen Anja van Dijken haar schoonheidssalon Jamilla opende in Musselkanaal. Ze is gepassioneerd over het bereiken van optimale huidgezondheid, zowel van binnenuit als vanaf de buitenkant, zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bieden van oplossingen voor een huidprobleem, het streven naar het allerbeste huidresultaat, waardoor jij als klant je zelfverzekerder zal gaan voelen, daar ligt haar passie. Als deskundige in haar vakgebied streeft Anja ernaar om haar kennis en expertise te delen met anderen in de vorm van blogs en columns. Tegelijk is ze altijd bereid om je een persoonlijk huidadvies te geven.