Hannah Lotion

Een vochtinbrengende gezichtstoner is niet weg te denken als onderdeel van jouw routine. Er zijn verschillende gezichtstoners die volgens de behoeften van jouw huid werken, bijvoorbeeld die de huid hydrateren, beschermen, verzachten en kalmeren.

Active Lotion
€48,00
Clear Sparkling Spray
€61,00
Prepare Potion
€65,00
Sensitive Skin Lotion
€38,00
Vitamin Complex
€51,00

Wat is een gezichtstoner?

Een gezichtstoner gebruik je als laatste stap in je reiniging, dus na het reinigen van je gezicht met een cleanser. Een gezichtstoner zorgt als het ware voor het na-reinigen van de huid maar zorgt er tegelijkertijd voor dat de pH waarde van de huid hersteld wordt. Hierdoor is de huid in staat om de werkstoffen die hierna worden aangebracht zoals een serum en een moisturizer, nog beter door de huid worden opgenomen. Hannah noemt de gezichtstoners Hannah Lotion en Hannah Potion.

 

Welke Hannah producten zijn er?

Hannah skincare heeft drie gezichtstoners ook wel lotions in het assortiment. De Hannah Prepare Potion, de Hannah Active Lotion en de Hannah Sensitive Skin Lotion. Welke van deze drie het beste bij jouw huid past, kan onze Hannah Huidcoach het beste beoordelen. Zij kan een uitgebreide huidanalyse bij jou doen en meten wat de pH waarde, het vet- en vochtgehalte maar ook wat de melanine en het erytheemgehalte van jouw huid is. Aan de hand van de uitslag van de huidscan, wordt beoordeeld welke Hannah reiniging het beste bij jouw huid past. 

Weet je welk huidtype je hebt? Dan kun je de Hannah producten ook eenvoudig online bestellen, maar ook contact opnemen met onze Hannah huidcoaches. Hieronder geven we een korte beschrijving van de Hannah lotion en Hannah potion:

Hannah Prepare Potion

De Hannah Prepare Potion wordt gebruikt na het reinigen en heeft een licht peelend effect. De gezichtstoner zorgt ervoor dat werkstoffen die hierna worden aangebracht, beter worden opgenomen. Daarnaast zorgen de zuren in de lotion ervoor dat roodheid wordt verminderd, bacteriegroei wordt tegen gegaan en de talgproductie wordt gereguleerd.

Hannah Active Lotion

Hannah Active Lotion zorgt dankzij een combinatie van salicylzuur, glycolzuur, kamfer en menthol voor een intensief reinigend en peelend effect. Daarnaast verhoogt de gezichtstoner de doorbloeding van de huid. De lotion kan onder meer gebruikt worden bij acne/jeugdpuistjes, een vette t-zone, grove poriën, een sterk verdikte hoornlaag en een verouderde huid.

Hannah Sensitive Skin Lotion

De Hannah Sensitive Skin Lotion is een milde gezichtstoner die je gebruikt na de reiniging. Deze verfrissende lotion heeft pH regulerende en kalmerende eigenschappen. Het zorgt als het ware voor 'rust' in de huid en is daarmee zeer geschikt voor de gevoelige huid.

 

Hannah Gezichtstoner kopen?

Een Hannah gezichtstoner om je reiniging mee af te sluiten, koop je bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met onze Hannah huidcoach via de [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Zij voorziet jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer informatie over Hannah? Lees ook:

Hannah, van huidprobleem tot doelgerichte oplossing!