Hannah Peeling

Een peeling is een oppepper voor jouw huid. Een peeling gebruik je om de textuur van je huid te verbeteren, dode huidcellen te verwijderen en de vernieuwing van huidcellen te stimuleren. Het resultaat is een gladde, zachte en frisse huid met Hannah gezichtsverzorging.

Cell Active
€46,00
-20%
Cell Active Duo
€92,00
€73,60
Enzymatic Skin Peeling
€42,00
Primum Elixer
€69,00

Wat is een peeling?

Een peeling gebruik je om de textuur van je huid te verbeteren. Dode huidcellen worden verwijderd en de vernieuwing van huidcellen wordt gestimuleerd. Hierdoor kan de huid er frisser, gladder en stralender uit zien. Een peeling wordt vaak gebruikt om verschillende huidproblemen aan te pakken zoals anti aging, pigmentatie, puistjes, littekens en bij een ongelijkmatige teint. Een peeling is over het algemeen bij alle huidtypes in te zetten. 

 

Hannah peeling

Hannah producten heeft drie soorten peelings in het assortiment. Door wekelijks één van deze Hannah gezichtsverzorging te gebruiken geef je je huid een flinke oppepper. Spray na het gebruik van een Hannah peeling altijd een face mist op de huid om de huid te voeden. 

Hannah Primum Elixer

Hannah Primum Elixer is een milde peeling op basis van 10% amandelzuur, die het hele jaar door te gebruiken is. Het zorgt voor optimale hydratatie, meer stevigheid en het verminderen van pigmentatie.

Hannah Cell Active

Hannah Cell Active is in te zetten bij iedere vorm van huidverbetering. De exfoliant zorgt voor een sterke doorbloeding in de huid en geeft een intensieve zuurstofimpuls. Heft blokkades op en laat de huidcellen zich sneller vernieuwen.

Hannah Enzymatic Skin Peeling

De Hannah Enzymatic Skin Peeling is een milde maar effectieve peeling die geschikt is voor alle huidtypes. Zet het masker 2-3 keer per week in na het reinigen en ervaar dat je huid egaler en zachter wordt. De peeling lost de 'lijm' op tussen de hoorncellen. Dode huidcellen komen hierdoor los en kunnen eenvoudig worden verwijderd.

 

Hoe gebruik je de peeling?

Iedere Hannah peeling heeft zijn eigen werkwijze. Bij alle Hannah producten die op onze website staat, staat vermeld hoe je deze het beste kunt gebruiken. Onze Hannah Huidcoach adviseert jou het volgende stappenplan op te volgen:

Stap 1: Reinig de huid met een Hannah cleanser en Hannah gezichtstoner.
Stap 2: Breng de peeling aan en laat deze inwerken volgens de inwerktijd zoals omschreven bij het product.
Stap 3: Gebruik één van de Hannah sprays zoals de Hannah Vitamin Complex & Hannah Clear Sparkling Spray om de huid na het peelen, te voeden. Het gebruik van de sprays kan je het beste zien als een soort kruiwagen die je klaarzet op de huid. Daarna ga je je werkstoffen aanbrengen waarbij de spray zorgt voor een betere opname en minder productgebruik.
Stap 4: Breng een Hannah serum aan en sluit je routine af met een Hannah gezichtscrème
Stap 5: Eventueel gevolgd door een spf uit de Hannah Sun Perfection en de Hannah Fixing Touch

 

Hannah peeling kopen?

Gebruik eens of een paar keer per week een peeling, naast de overige Hannah producten om de huid een flinke opknapper te geven. Een Hannah peeling is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de Hannah huidcoach via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer informatie over Hannah? Lees ook:

Hannah, van huidprobleem tot doelgerichte oplossing!