Hannah serum

Een gezichtsserum is samengesteld uit kleinere moleculen, die diep in de huid kunnen doordringen en een hoge concentratie actieve bestanddelen leveren. Een serum richt zich op specifieke huidverzorgingsproblemen. 

Asolution Serum
€69,00
BeYOUty Serum
€68,00
Clear Skin Conditioner
€89,00
Opulence Serum
€79,00
Vanispot
Hannah
€85,00

Wat is een serum?

Een serum is gemaakt om specifieke ingrediënten in een geconcentreerde vorm, aan de huid af te geven. Vanwege de hoge concentratie aan werkstoffen is het Hannah serum bedoeld om een gericht huidprobleem aan te pakken zoals vermindering van lijntjes, hydratatie, helderheid van de huid of bescherming tegen vrije radicalen. Een serum breng je aan na het reinigen van de huid en voordat je je Hannah creme aanbrengt. Kies voor een goede volgorde in je Hannah skincare.

 

In welke volgorde breng je het aan?

Hannah producten zijn goed op elkaar afgestemd en brengen het beste in jouw huid naar boven, kies voor deze volgorde in jouw Hannah gezichtsverzorging.

Stap 1: Reinig je gezicht met een Hannah cleanser en breng daarna een Hannah gezichtstoner aan om na te reinigen en de pH waarde te herstellen.
Stap 2: Breng een Hannah Spray aan zoals het Hannah Vitamin Complex. Deze zorgt voor een betere opname van de werkstoffen. 
Stap 3: Breng het Hannah serum aan en laat deze even inwerken.
Stap 4: Sluit je routine af door een Hannah crème aan te brengen.
Stap 5: Eventueel gevolgd door een spf uit de Hannah Sun Perfection lijn. 

 

Hannah serum

Hannah heeft een aantal serums in het assortiment om de huid een boost te geven. Verminder pigmentatie, acne of lijntjes met één van deze hannah producten. Wil je weten welk serum het beste bij jouw huid past? Onze Hannah huidcoach helpen je graag verder. 

Hannah Opulence Serum

Het Hannah Opulence Serum bevat 20% vitamine C en verbetert de rijpe huid op meerdere aspecten. De huid wordt versterkt, het bindweefsel wordt gestimuleerd en het natuurlijk beschermingsmechanisme van de huid wordt verhoogd. Wanneer je het vitamine c serum gemiddeld een jaar gebruikt, zie je dat de stevigheid van de huid is toegenomen. 

 

Hannah Asolution Serum

Hannah Asolution Serum is een geavanceerd, mild en effectief alternatief voor Retinol dat de huid in meerdere opzichten aanzienlijk verbetert. Dit innovatieve serum is speciaal ontwikkeld om de huid te egaliseren én de stevigheid daadwerkelijk te verbeteren. Ook de onzuivere huid heeft veel baat bij dit product. Grove poriën en acne worden doeltreffend aangepakt en dat zorgt voor een gave, frisse en zuivere huid. 

Hannah Clear Skin Conditioner

Om in een natuurlijke topconditie te komen, kan de huid wel wat extra hulp gebruiken. Hannah Clear Skin Conditioner is een intensief, allergeenvrij serum met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Dit rijke serum is ontwikkeld om voor elke denkbare huidconditie optimaal herstel te genereren, ideaal bij een hele droge (eczeem) huid.

Hannah Active Dry

Hannah Active Dry is effectief in te zetten bij het herstel van onzuiverheden, kleine wondjes, (lip)blaasjes (bijv. zonneallergie) of problemen na het scheren. Ook op waterpokken, insectenbeten of ontstekingen wordt het vocht geabsorbeerd en kan de huid zich herstellen. Zwellingen maar ook de kans op infecties nemen af. De zuiverende werking vermindert de kans op verder besmetting. Het werkt als een pleister op wondranden wat het herstelproces helpt te versnellen.

Hannah BeYOUty Serum

Het doel van het Hannah BeYOUty serum is om de huid te egaliseren, te kalmeren en te herstellen waar nodig. Door de unieke samenstelling van ingrediënten kan dit serum worden ingezet bij huidproblemen met onzuiverheden, (vlekkerige) roodheid, oneffenheden en irritaties.

 

Hannah serum kopen?

Verbeter je huid met een Hannah serum. Hannah producten zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies over jouw Hannah Skincare en welke Hannah producten het beste bij jouw huid passen? Neem dan contact op met één van onze Hannah Huidcoach via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer informatie over Hannah? Lees ook:

Hannah, van huidprobleem tot doelgerichte oplossing!