Hannah Overig

Active Dry
€22,00
Lip Touch
Hannah
€15,00

 

Hannah producten

Hannah gezichtsverzorging heeft nog een aantal Hannah producten die je niet onder een bepaalde lijn van Hannah producten kunt zetten. Deze specials van Hannah zijn te waardevol om niet te benoemen in tegelijk onmisbaar in jouw Hannah Skincare routine.

Hannah Active Dry

Hannah Active Dry is een echte hersteller van de huid, als je kleine wondjes hebt, zwellingen of insectenbeten of lichte ontstekingen. Als het ware een S.O.S. product dat je altijd bij je wilt hebben, vooral als je gevoelig bent voor insectenbeten, onzuiverheden, irritaties. Deze Hannah Active Dry droogt de huid iets in en zal de huid met onzuiverheden, zonneallergie, maar ook waterpokken en scheerproblemen helpen snel te herstellen.

 

Hannah Lip Touch

Hannah Lip Touch is een lippenbalsem dat special inzetbaar is op volumeverlies, maar het zorgt ook dat schrale, droge lippen herstellen. De lipbalsem van Hannah is dus volume verhogend, verstevigend, beschermend tegen vochtverlies en geeft een intense hydratatie en voeding.

 

Hannah producten kopen?

Hannah producten zijn gericht op huidverbetering en huidverjonging. Onze Hannah huidcoach helpt je graag met het vinden van de juiste Hannah Skincare. Geef de huidverbetering van Hannah gezichtsverzorging een kans. Heb je advies nodig, contact dan onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes zijn te bereiken via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005.

 

Meer informatie over Hannah? Lees ook:

Hannah, van huidprobleem tot doelgerichte oplossing!