Hannah oogcreme

De Hannah oogcrème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen. Een goede oogcrème vermindert tekenen van veroudering, fijne lijntjes, rimpels en donkere kringen. 

4Youth
Hannah
€69,00
Juvi Lite
Hannah
€55,00
Oxys Genes
€79,00

Wat is het nut van een oogcrème?

De huid rondom de ogen is drie keer dunner dan de huid op de rest van ons gezicht. Doordat de huid dunner is, zie je rondom de ogen vaak ook sneller bloedvaten of stilstaand bloed, wat zichtbaar is als kringen onder de ogen. Ook fijne lijntjes worden met de jaren zichtbaar, vooral als er veel gelachen is. Een stukje genetische aanleg bepaalt onder andere hoe de ooghuid zich ontwikkelt, maar ook de huidverzorging kan het één en ander voorkomen. Onze Hannah huidcoach vertelt je graag meer over Hannah gezichtsverzorging.

Lees ook: Waarom een oogcrème gebruiken zo belangrijk is.

 

Hoe gebruik je een Hannah oogcrème?

Van een oogcrème heb je natuurlijk veel minder nodig dan wanneer je de rest van het gezicht insmeert. We hebben hieronder een handige volgorde in jouw Hannah skincare routine voor je samen gesteld waardoor jij gemakkelijk je oogverzorging aan kunt brengen:

Stap 1: Reinig je gezicht met een Hannah Cleanser en sluit af met een Hannah Gezichtstoner
Stap 2: Breng een kleine hoeveelheid van de Hannah oogcréme aan op je wijsvinger en verspreid dit op de huid rondom je ogen.
Stap 3: Breng op de rest van het gezicht een Hannah Serum aan en laat het even inwerken. 
Stap 4: Sluit je Hannah skincare routine af door een Hannah gezichtscrème aan te brengen. 

 

Hannah oogcrème

3 Hannah crèmes zijn naast dat het gezichtscrèmes in te zetten als oogverzorging:

Hannah 4Youth

Door de Hannah 4Youth gezichtscrème wordt de huid niet alleen direct zichtbaar en voelbaar verbeterd maar ook op lange termijn heeft de crème een huidverbeterende werking. Het resultaat? Volumeverbetering, collageenopbouw en een optimaal vochtgehalte in de diepere huidlagen. De crème het vermogen om effectieve verbetering te geven in de oppervlakkige huidstructuren en zorgt voor opvulling en ontspanning van fijne lijntjes en rimpels. Ook ideaal om als oogmasker en oogcrème in te zetten. 

Hannah Juvi Lite

Hannah Juvi Lite is ontwikkeld om het bindweefsel in de huid te versterken en om de aanmaak van collageen te stimuleren. De luchtige structuur is zonder parfum of allergenen samengesteld en zeer geschikt voor de oudere, wat drogere huid. Ook als oogverzorging in te zetten!

Hannah Oxys Genes

Zuurstofbrenger, dat is de letterlijke vertaling van Hannah Oxys Genes. Deze crème zorgt voor een pure en intensieve zuurstofboost in de huid wat noodzakelijk is voor een goede celstofwisseling. De huid voelt na gebruik fris en zacht aan en ziet er frisser en stralender uit. Een ideale oppepper voor de doffe, vale huid.

 

Hannah oogcrème kopen?

Bescherm niet alleen je gezicht maar ook je ooghuid door één van de Hannah producten als oogverzorging in te zetten. Een Hannah oogcrème is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met onze Hannah huidcoach via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer informatie over Hannah? Lees ook:

Hannah, van huidprobleem tot doelgerichte oplossing!