Hannah Zonbescherming

De zonbescherming van Hannah beschermt jouw huid tegen UV-A straling. Deze Hannah producten zorgen voor het behouden van een mooie en gezonde huid in de zon.

Body Shield SPF 50
€45,00
Fade Treatment SPF Low
€59,00
Juvi Protect SPF High
€59,00

Hannah zonbescherming

Hannah skincare heeft verschillende zonneproducten die jouw huid beschermen tegen UV-A straling. De producten uit de Hannah Sun Perfection lijn beschermen ieder persoon en ieder huidtype. Er zijn verschillende huidtypes wat kan variëren van een zeer lichte huid tot een getinte, donkere huid. Deze huidtypes kunnen worden onderverdeeld in 4 types: I, II, III, IV. Beter bekend als de Fitzpatrick types. Hierbij wordt het huidtype ingedeeld naar de reactie van de huid op ultraviolette straling. Er wordt dan ingedeeld naar de mate de verbranding en bruining. 

Hannah zonbescherming mag niet ontbreken in jouw dagelijkse Hannah gezichtsverzorging. Jouw Hannah huidcoach kan je hier alles over vertellen.

 

Hannah zonneproducten

De Hannah Sun Perfection collectie zijn de Hannah producten die thuishoren in jouw Hannah Skincare en  bestaat uit de volgende producten:

Hannah Fade Treatment SPF Low

Een dagcrème met SPF 10 voor de getinte - donkere huid die niet snel verbrand. Verrijkt met zoethoutextract om hyperpigmentatie en irritatie van de huid tegen te gaan.

Hannah High Quality Cream SPF Med

Een dagcrème met SPF 15 voor de lichte - getinte huid. Deze huidtypes verbranden niet zo snel en worden relatief makkelijk bruin. Maar zijn vaak wel gevoelig voor verlies van voedingsstoffen. Deze crème werkt aanvullend op de natuurlijke vet/vochtbalans.

Hannah Juvi Protect SPF High

Geschikt voor huidtype I-II (zeer lichte tot lichte huid). Deze dagcrème met factor 30 beschermt de huid tegen UV stralen met een formule die rijk is aan antioxidanten.

Hannah Body Shield SPF 50

Deze factor 50 Bevat een unieke combinatie van uiterst stabiele UVA en UVB-filters en biedt een ultrahoge zonbescherming voor zowel volwassenen als kinderen. Deze zonnebrand houdt de natuurlijke vocht- en vetbalans van de huid op peil en helpt een versnelde anti aging van de huid voorkomen. Het laat zich makkelijk verdelen over de huid en het trekt snel in. Het geeft een aangenaam zacht gevoel op de huid en ook belangrijk: het is niet plakkerig!


Hannah zonbescherming kopen?

Wil jij je huid goed beschermen? Gebruik dan één van de Hannah zonbescherming producten. Je kunt ze eenvoudig online bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met één van onze Hannah Huidcoach via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Zij voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer informatie over Hannah? Lees ook:

Hannah, van huidprobleem tot doelgerichte oplossing!