Medik8 Herstel

C-Tetra Cream
€64,50
Clarifying Foam
€32,95
CSA Kit Retinol Edition
€152,90
Sleep Glycolic
€52,80
Ultimate Recovery
€52,75

Medik8's hersteloplossing gaat verder dan slechts het inbrengen van vocht in de huid. Het gaat om een diepere, langdurigere voeding die de huidgezondheid volledig herstel en onderhoudt. De 'herstel' producten van Medik8 herstellen de balans in verschillende huidtypen. In deze producten die zijn ontwikkeld voor een droge, beschadigde huid, bezit ieder product vochtinbrengende, verzachtende en herstellende ingrediënten die helpen de natuurlijke huidbarrière na te bootsen. 

De herstel productlijn werkt eveneens perfect bij het ondersteunen van het genezingsproces van de huid na esthetische behandelingen zoals een laserbehandelingen chemische peelingen. Tijdens deze periode is de huid bijzonder gevoelig, dus is het nog belangrijker dan normaal om de juiste huidverzorging te gebruiken om uw resultaten te verbeteren.

Medik8 Ultimate Recovery: Een intens rijke, herstellende crème voor de droge,gecompromitteerde en nabehandelende huid. Diep hydraterend, troostend en creëert het een barrière om de huid te beschermen tegen alledaagse irriterende stoffen terwijl het vocht strak wordt vastgehouden. De innovatieve formule maakt gebruik van de kracht van perfluorodecaline om de huid van zuurstof te voorzien voor een gerevitaliseerde, gezonde huid. Het product is ontwikkeld om de uitvaltijd die gepaard gaat met esthetische behandelingen te minimaliseren. Het herstelt de huid zichtbaar. Bèta-glucaan en arnica bundelen hun krachten om zelfs de meest gevoelige huidtypes te kalmeren en te troosten. Het werkt intens verzachtend en voedend. Roodheid wordt verminderd, irritatie wordt gekalmeerd. Voor een verzorgde, herstelde huid.


Medik8 Ultimate Recovery Bio-Cellulose Zinc Mask: Ultimate Recovery Bio-Cellulose Mask is de ultieme SOS-behandeling voor de huid die behoefte heeft aan hydratatie. Dit kalmerende lakenmasker biedt intens vocht en helpt de pijnlijke, droge huid te kalmeren door gebruik te maken van de kracht van voedende en ontgiftende natuurlijke mineralen. Door gebruik te maken van eersteklas bio-cellulosemateriaal dat nooit uitdroogt, koelt het masker onmiddellijk af bij het aanbrengen en omhult de huid in continue hydratatie. De huid wordt gehydrateerd, gekalmeerd en uiteindelijk opgefrist.

Medik8 Sleep Glycolic: Deze Peeling bevat glycolzuur die hardnekkige huidproblemen aanpakken, zoals een ongelijkmatige huidtextuur en een doffe huidteint. De verschijning van fijne lijntjes en rimpels wordt verzacht en de natuurlijke helderheid van de huid wordt hersteld.

Medik8 Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Medik8. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Medik8 om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Medik8 specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. De producten van Medik8 werken op basis van zuren, zoals Medik8 Retinol, een goed advies en opbouw van deze producten is raadzaam. Wil je met Medik8 starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

Medik8 Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Medik8 snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel e doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Medik8 specialist online.