Medik8 Porieverfijning 

Clarifying Foam
€32,95
Crystal Retinal 1
€60,50
Crystal Retinal 10
€102,30
Crystal Retinal 20
€109,95
CSA Kit Retinal Edition
€167,20
Natural Clay Mask
€45,10
Pore Minimising Tonic
€60,45
Pore Refining Scrub
€46,20

Vergrote poriën zijn een schrikbeeld voor velen. Ze zijn moeilijk te behandelen waardoor het lijkt alsof een perfecte gladde teint onmogelijk is. De porieverfijnende producten van Medik8 bevatten amandelzuur en rode klaverextract. Rode klaver is een krachtige huidbalancerende botanische stof die bekend staat om zijn porieverfijnende eigenschappen en zijn vermogen om talg door de porie te verminderen. Amandelzuur helpt om verstopte poriën schoon te maken, waardoor ze zichtbaar verkleinen tot hun oorspronkelijke formaat. Belangrijk om te onthouden is dat poriën niet kunnen krimpen, want een porie bevat geen kringspier. Wel kun je met de juiste producten de poriën minder zichtbaar laten zijn. 

 

Reiniging

Kies voor je dagelijkse reiniging de Medik8 Pore Cleanse Gel Intense, deze reinigt tot diep in de poriën en verwijderd dagelijkse oneffenheden. Deze gel bevat een ultraverfijnende rode klaverextract, om zichtbaar poriën te verkleinen en glans te verminderen. Tevens bevat het een exfoliërende mix van salicylzuur, melkzuur en amandelzuur om de huid te reinigen en om de stralendheid te herstellen. Reinig 's ochtends en 's avonds en sluit de reiniging altijd af met de Medik8 Pore Minimising Tonic, deze zuiverende tonic verfijnt en vernieuwt de huid voor een zachte, egale en stralende teint. Amandelzuur verwijdert vervuiling diep in de porie en herstelt de natuurlijke elasticiteit van de huid zodat poriën zichtbaar worden verfijnd. Bij langdurig gebruik controleert rode klaver-extract het oliegehalte in de huid zodat poriën zichtbaar verminderd blijven. De verfrissende formule verbetert de huidtextuur en huidteint voor een egale, gezonde teint.

Intensieve reiniging

Gebruik één tot twee keer per week de Medik8 Pore Refining Scrub. Deze romige, dubbelwerkende gezichtsscrub maakt gebruik van een krachtig complex van chemische en fysische exfolianten om het uiterlijk van uw huid volledig te veranderen. Salicylzuur en amandelzuur lossen diepgewortelde onzuiverheden en olie op om de poriën te verminderen en vast te maken, terwijl natuurlijke jojoba-korrels dode huidcellen zachtjes verwijderen om de textuur van de teint te perfectioneren. Poriën blijven vrijwel ondetecteerbaar en de huid voelt zacht, soepel en soepel aan. Een korrel in de scrub stimuleert tevens de doorbloeding, wat diverse voordelen met zich meebrengt, zoals het verbeteren van de zuurstoftoevoer en hiermee het optimaliseren van de werkstofopname uit de opvolgende producten.

Gebruik 2-3 keer per week de Medik8 Sleep Glycolic. Deze Peeling bevat glycolzuur die hardnekkige huidproblemen aanpakken, zoals een ongelijkmatige huidtextuur en een doffe huidteint. De verschijning van fijne lijntjes en rimpels wordt verzacht en de natuurlijke helderheid van de huid wordt hersteld. Deze peeling wordt in de avond aangebracht na het reinigen van de huid. Vervolg met andere serums en nachtcrème. Laat dit gedurende de nacht intrekken. Gebruik altijd een zonbeschermer de volgende dag na gebruik van Sleep Glycolic. Aangezien Sleep Glycolic een direct zuur is, zou het de eerste stap moeten zijn in uw avond huidverbeteringsroutinge. Breng hierna alle andere serums en moisturisers aan.

Intense verzorging

Onder de intense verzorging valt een passend Medik8 serum en passende Medik8 oog- en lipverzorging. Een huid met grove poriën heeft baat bij een serum die de talgproductie afremt. Glycolzuur of salicylzuur verdunt de huid en maakt de huidstructuur fijner. Op deze pagina onderaan vind je meer informatie over de verschillende soorten serums en de werking hiervan. Kies ook voor een juiste oog- en lipverzorging. De huid rondom deze gebieden is drie keer dunner dan de rest van het gezicht en heeft een specifiek product nodig. 

Bescherming

Een huid met grove poriën heeft baat bij een luchtige tot romige dagcrème. Een huidverzorgende Medik8 24uurscreme die de huid verzorgd en kalmeerd, zodat uw teint vlekkeloos glad, mat en gevoed zal ogen. Probeer niet de huid uit te drogen door geen crème te smeren. Dit werkt averechts, want de huid raakt dan geïrriteerd en gaat juist meer talg produceren. Vergeet niet om wel regelmatig te switchen naar een ander type crème, om de huid te blijven stimuleren. In deze blog lees je meer over het aanpassen van je huidverzorgingsroutine per seizoen. 

Oppepper

Een masker kan een oppepper zijn voor de huid. Op een huid met grove poriën kan wekelijks het Medik8 Activated Charcoal Refining Mask Kit worden aangebracht. De poriën worden aangehaald terwijl diepgewortelde onzuiverheden worden geëxtraheerd, de huid blijft onberispelijk en poriën vrijwel niet waarneembaar. Het zuiverende poeder wordt geactiveerd met vloeistof en verandert in een koele frisse geurende gel die moeiteloos over de huid kan worden gladgestreken. Verrijkt met ultra-hydraterende hyaluronzuur en diep reinigende moringa-extract. 

 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Medik8 Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Medik8. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Medik8 om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Medik8 specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. De producten van Medik8 werken op basis van zuren, zoals Medik8 Retinol, een goed advies en opbouw van deze producten is raadzaam. Wil je met Medik8 starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

Medik8 Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Medik8 snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Medik8 specialist online.