Medik8 Calmwise tegen roodheid

Calmwise Serum
€53,50

Blozen, gevoeligheid, een ongelijke huidtextuur of couperose geven weinig vertrouwen in je huid. Het Medik8 Calmwise assortiment is verrijkt met de beste kalmerende werkzame stoffen, inclusief gepatenteerd teprenon. Deze productverzameling helpt om de 6 oorzaken van roodheid aan te pakken door zichtbaar de ontsteking binnen de huid te verminderen, terwijl het de teint verzacht. De algehele roodheid wordt verminderd, oneffen huid wordt gladder gemaakt en warmte en irritatie worden verzacht.

Reiniging

Kies voor je dagelijkse reiniging de Medik8 Camlwise Soothing Cleanser. Deze zacht schuimende reiniger biedt snelle verlichting bij een rode, geïrriteerde huid. Deze reiniger is versterkt met natuurlijke groene chlorofyl voor zijn genezende en antioxiderende eigenschappen. Onzuiverheden en make-up worden op milde wijze verwijderd, waardoor de huid koel, gehydrateerd en ontgift wordt.

Calmwise Soothing Cleanser is speciaal ontwikkeld voor de roodheid-gevoelige huid. Doordrenkt met kalmerende, versterkende en conditionerende stoffen, helpt het de gevoeligheid te verzachten en de gezondheid van de huid te verbeteren. Organische zoete sinaasappelolie geeft de cleanser een lichte citrusgeur, terwijl ze ook rustgevende en ontstekingsremmende voordelen voor de huid biedt. Calmwise Soothing Cleanser is pH-gebalanceerd om zelfs de meest gevoelige huid te verzorgen en is vrij van potentieel irriterende kunstmatige geuren, zepen en sulfaten.

Intense verzorging

Onder de intense verzorging valt een passend Medik8 serum en passende oog- en lipverzorging. Een rode huid heeft baat bij het Medik8 Calmwise Serum. Een rustgevend recept met slechts 7 ingrediënten om roodheid te kalmeren en intensieve verlichting te bieden aan de gevoelige huid. Vervaardigd met teprenon, een gepatenteerd anti-roodheid ingrediënt dat is ontworpen om de gestresste, boze huid te herstellen. Kies ook voor een juiste oog- en lipverzorging. De huid rondom deze gebieden is drie keer dunner dan de rest van het gezicht en heeft een specifiek product nodig. 

Bescherming

Een rode huid heeft baat bij een parfumvrije kalmerende dagcrème of -balsem met een SPF, om de huid te beschermen tegen de zon. Medik8 Calmwise Color Correct is een complete anti-roodheidcrème ontworpen om opflakkeringen te voorkomen en een onmiddellijke dekking te bieden. Kalmerend binnen enkele seconden na het aanbrengen, absorbeert de verzorgende crème snel de huid soepel en soepel. De herstellende crème geeft onmiddellijk verlichting voor alle soorten roodheid, waaronder rosacea, draadaders en roodheid veroorzaakt door vlekken. 's Nachts kan er gekozen worden voor een intens volle Medik8 nachtcreme zoals de Medik8 Advanced Night Restore , om de huid intensief te voeden. Vergeet niet om wel regelmatig te switchen naar een ander type crème, om de huid te blijven stimuleren. In deze blog lees je meer over het aanpassen van je huidverzorgingsroutine per seizoen. 

Oppepper

Een masker kan een oppepper zijn voor de huid. Op een rode huid kan wekelijks een kalmerend crèmemasker worden aangebracht, om de vochtbalans te herstellen en onrustige plekken te kalmeren. Dit kan zelfs een overnight mask zijn. De Medik8 Ultimate Recovery Bio-Cellulose Zinc Mask biedt de huid een vochtboost en is geschikt voor alle huidtypen.

 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Medik8 Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Medik8. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Medik8 om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Medik8 specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. De producten van Medik8 werken op basis van zuren, zoals Medik8 Retinol, een goed advies en opbouw van deze producten is raadzaam. Wil je met Medik8 starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

Medik8 Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Medik8 snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel e doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Medik8 specialist online.