Medik8 Retinol

Tijd winnen, jeugdigheid herstellen. Als experts in vitamine A begrijpt Medik8 het grote belang voor de huid. Dit krachtige molecuul helpt fijne lijntjes en rimpels te bestrijden, het vermindert zichtbaar acne en bevordert een heldere, meer gelijkmatige teint. Alle Medik8 Retinol crèmes en serums zijn geformuleerd met het geavanceerde Time Release inkapseling technologiesysteem. Deze technologie zorgt ervoor dat vitamine A gedurende de nacht in kleine hoeveelheden wordt toegediend waardoor de huid niet wordt overbelast.
Welk Medik8 Retinol product past het beste bij jou?

Medik8 Crystal Retinal 3: Dit Serum helpt de nachtelijke herstelcyclus van de huid te verbeteren, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden verminderd. De huid wordt gehydrateerd voor een soepele en egale huid. De huidtextuur en teint worden versterkt en verfijnt.
Dit Serum moet geleidelijk worden ingevoerd. Gebruik het Serum 2 keer per week gedurende de eerste 2 weken, elke andere nacht gedurende de volgende 2 weken, daarna elke nacht. 

Medik8 Crystal Retinal 6: Een verjongende, heldere huid met de Medik8 Crystal Retinal 6. Dit Serum verstevigt en maakt de huid zichtbaar voller, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden verminderd. De huid wordt gehydrateerd voor een egale, soepele en jeugdig ogende huid. In slechts 4 weken is de huid merkbaar jonger, zachter en onmiskenbaar stralend.
Dit Serum moet geleidelijk worden ingevoerd. Gebruik het Serum 2 keer per week gedurende de eerste 2 weken, elke andere nacht gedurende de volgende 2 weken, daarna elke nacht.

Medik8 Crystal Retinal 10: Een herstellende, vernieuwende werking met Medik8 Crystal Retinal 10. Dit Serum verbetert de nachtelijke herstelcyclus van de huid om de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De uitstraling en glans worden versterkt en de teint wordt zachter. Het hydrateert de huid op ieder niveau voor een egale, soepele en jeugdig ogende huid.
Dit Serum moet geleidelijk worden ingevoerd. Gebruik de Serum 2 keer per week gedurende de eerste 2 weken, elke andere nacht gedurende de volgende 2 weken, daarna elke nacht.  

Medik8 Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Medik8. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Medik8 om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Medik8 specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. De producten van Medik8 werken op basis van zuren, zoals Medik8 Retinol, een goed advies en opbouw van deze producten is raadzaam. Wil je met Medik8 starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

Medik8 Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Medik8 snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Medik8 specialist online.