Medik8 Calmwise tegen roodheid

Clarity Peptides
€62,50
Crystal Retinal 6
€69,95
Hydr8 B5
Medik8
€48,95
Hydr8 B5 Intense
€62,95
Pure C15
Medik8
€69,95

Bij rosacea ziet men roodheid (rozerood, soms wat paarsrood) van de wangen, doorlopend over de neusrug en neuspunt, het midden van het voorhoofd en de kin. Daarbij zijn er rode uitgezette oppervlakkige vertakte bloedvaatjes te zien. Bij ernstige vormen zien we ook rode bultje en rode gelige puistjes op de genoemde plaatsen. Kenmerkend is dat er geen mee-eters (comedonen) worden gezien, zoals dat bij acne het geval is. Ook is er geen sprake van schilfering zoals dat bij seborrhoïsch eczeem wordt gezien. Het Calmwise assortiment is verrijkt met de beste kalmerende werkzame stoffen, inclusief gepatenteerd teprenon. Deze productverzameling helpt om de 6 oorzaken van roodheid aan te pakken door zichtbaar de ontsteking binnen de huid te verminderen, terwijl het de teint verzacht. De algehele roodheid wordt verminderd, oneffen huid wordt gladder gemaakt en warmte en irritatie worden verzacht.

Reiniging

Kies voor je dagelijkse reiniging de Camlwise Soothing Cleanser. Deze zacht schuimende reiniger biedt snelle verlichting bij een rode, geïrriteerde huid. Onzuiverheden en make-up worden op milde wijze verwijderd, waardoor de huid koel, gehydrateerd en ontgift wordt. Calmwise Soothing Cleanser is pH-gebalanceerd om zelfs de meest gevoelige huid te verzorgen en is vrij van potentieel irriterende kunstmatige geuren, zepen en sulfaten.

Intense verzorging

Onder de intense verzorging valt een passend serum en passende oog- en lipverzorging. Een rosacea huid heeft baat bij een olievrij serum en overdag is de Medik8 Hydr8 B5 geschikt. Dit snel absorberende, zijdezachte serum verzacht fijne lijntjes en rimpels om de huid soepel te houden, te herstellen en te voeden. Voor de nacht kan worden gekozen voor een intensievere behandeling op de ontstekingen en hiervoor is de Medik8 Crystal Retinal 6 geschikt. Retinaldehyde is anders dan alle andere retinoïden omdat het een bewezen direct antibacteriële werking heeft die helpt bij het verminderen van acneveroorzakende bactieriën, waaronder ook de Demodex bacterie die aanwezig is bij rosacea. 

Bescherming

Een rosacea huid heeft baat bij een parfumvrije en olievrije kalmerende dagcrème. Calmwise Color Correct is een complete anti-roodheidcrème ontworpen om opflakkeringen te voorkomen en een onmiddellijke dekking te bieden. De herstellende crème geeft onmiddellijk verlichting voor alle soorten roodheid, waaronder rosacea, draadaders en roodheid veroorzaakt door vlekken.  

Oppepper

Een masker kan een oppepper zijn voor de huid. Op een rode huid kan wekelijks een kalmerend crèmemasker worden aangebracht, om de vochtbalans te herstellen en onrustige plekken te kalmeren. Dit kan zelfs een overnight mask zijn. De Ultimate Recovery Bio-Cellulose Zinc Mask biedt de huid een vochtboost en is geschikt voor alle huidtypen.

 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Medik8 Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Medik8. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Medik8 om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Medik8 specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. De producten van Medik8 werken op basis van zuren, zoals Medik8 Retinol, een goed advies en opbouw van deze producten is raadzaam. Wil je met Medik8 starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen ej graag > 0850607005

Medik8 Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Medik8 snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel e doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Medik8 specialist online.