Medik8 Pigmentatie huid

Crystal Retinal 10
€102,30
Crystal Retinal 6
€79,95
CSA Kit Retinal Edition
€167,20
Oxy-R Peptides
€86,00
Sleep Glycolic
€52,80
Super C Ferulic
€94,50

Een huid met hyperpigmentatie kan diverse oorzaken hebben. Het kan aangeboren zijn (zoals wijnvlekken) of veroorzaakt worden door externe factoren en ontstaan gedurende je leven. Een bekend pigmentatieprobleem zijn ouderdomsvlekken. Het gezicht, de handruggen en ook onderbenen en decolleté kunnen gevoelig zijn voor deze pigmentatieschade. Ze worden veroorzaakt doordat de pigmentcellen beschadigd zijn door jarenlange blootstelling aan UV-straling. Je herkent ouderdomsvlekken aan de kleine, vlakke, donkere plekjes op de huid die lichtbruin tot zwart van kleur zijn. Ouderdomsvlekken komen voor bij mensen ouder dan veertig jaar. Een ander bekend pigmentatieprobleem is het zwangerschapsmasker, officieel melasma genoemd. Het wordt veroorzaakt door hormonale schommelingen tijdens de zwangerschap of door de anticonceptiepil. De vrouwelijke hormonen oestrogeen en progesteron stimuleren de pigmentaanmaak in de cellen, waardoor je (donker)bruine vlekken in de huid kunt krijgen op het voorhoofd, de jukbeenderen, kin en soms in de nek en op de armen. Bij zwangere vrouwen ontstaan pigmentvlekken vooral in het tweede en derde trimester van de zwangerschap en kunnen verdwijnen na de bevalling. Onbeschermde blootstelling aan UV-stralen kunnen melasma stimuleren en verergeren.

Medik8 Advanced Day Total Protect SPF 30: Maximale bescherming tegen huidveroudering en hyperpigmentatie met Medik8 Advanced Day Total Protect. Deze Cream beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering door de zon. Bevat SPF 30 die de huid beschermt tegen schadelijke UVA en UVB stralen. Naast de beschermende eigenschappen van deze crème zorgt deze ook voor maximale hydratatie van de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld.

Medik8 Sleep Glycolic: Transformeer een doffe huid naar een heldere, egale huid met Medik8 Sleep Glycolic. Deze Peeling bevat glycolzuur die hardnekkige huidproblemen aanpakken, zoals een ongelijkmatige huidtextuur en een doffe huidteint. De verschijning van fijne lijntjes en rimpels wordt verzacht en de natuurlijke helderheid van de huid wordt hersteld. 

Medik8 Super C Ferulic: Een heldere, gelijkmatige teint met Medik8 Super C Ferulic.
Dit Serum heeft antioxiderende eigenschappen die de huid beschermen tegen vrije radicalen, waardoor de vorming van fijne lijntjes en rimpels worden voorkomen. De aanmaak van pigment wordt geblokkeerd voor een heldere, gelijkmatige teint en een stralende huid. 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Medik8 Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Medik8. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Medik8 om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Medik8 specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. De producten van Medik8 werken op basis van zuren, zoals Medik8 Retinol, een goed advies en opbouw van deze producten is raadzaam. Wil je met Medik8 starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

Medik8 Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Medik8 snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel e doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Medik8 specialist online.