Medik8 Calmwise

Calmwise Serum
€53,50

De Calmwise ™ productlijn van Medik8 is een uiterst rustgevende productenlijn, speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de huid die gevoelig is voor roodheden. Het herstelt de beschermende lipidebarrière van de huid om roodheid effectief te minimaliseren. Ieder product is verrijkt met de beste kalmerende stoffen, waaronder gepatenteerde teprenon, die de levensduur van huidcellen helpt verlengen. Medik8 calmwise helpt om ontstekingen en zwellingen in de huid te verminderen, terwijl ongemak wordt verzacht. Het algehele voorkomen van roodheid wordt verminderd, ongelijke huidteint wordt egaal gemaakt en de warmte en irritatie worden verzacht.

Medik8 Calmwise Colour CorrectOlievrije en geurloze dagcrème, een kalmerende crème die roodheid verlicht en de gevoelige en onzuivere huid egaliseert. Waardoor de rosacea en onzuivere huid egaliseert.

Medik8 Calmwise Serum

Een rustgevend anti-redness elixer met slechts 7 ingrediënten om roodheid te kalmeren en intensieve verlichting te bieden aan de gevoelige huid. Medik8 Calmwise Serum laat een beschadigde, pijnlijke huid achter die er rustig uitziet en zich comfortabel voelt. 

Medik8 Calmwise Soothing Cleanser

Een milde, zachte reiniging met de Medik8 Calmwise Soothing Cleanser.
Deze Reiniger verwijdert onzuiverheden en make-up op een milde wijze, waardoor de huid gekalmeerd blijft, gehydrateerd en ontgift wordt. Doordrenkt met kalmerende, versterkende en voedende stoffen die verlichting bieden bij een rode, geïrriteerde huid.