Hyaluronzuur Supplementen

Ik zorg voor een frisse, volle en veerkrachtige huid. Ook draag ik bij aan een snelle wondgenezing, verbeterde spierkracht en meer mentale alertheid. Ik ben een echte boos voor je lichaam, huid en haar. 

Skin Boost & Lift
€90,12
-10%
Truffle Indulgence Supplement
€79,50
€71,55

Wat doet hyaluronzuur met je lichaam?

Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor, maar naar mate je ouder wordt neemt het hyaluronzuur in je lichaam af. Hyaluronzuur helpt om water aan collageen te binden, waardoor het water in de huid wordt vastgehouden. De huid zal er frisser, voller en veerkrachtiger uit zien. Daarnaast draagt het bij aan een snelle wondgenezing, verbeterde spierkracht en meer mentale alertheid. 

 

Kun je hyaluronzuur innemen?

Ja, zeker. Kies voor hyaluronzuur capsules of voor een hyaluronzuur poeder. Hyaluronzuur supplementen worden nog wel afgeraden bij zwangerschap en bij borstvoeding. Bij Care for Skin hebben wij verschillende hyaluronzuur supplementen, zoals:

Laviesage Skin Boost & Lift

Deze hyaluronzuur poeder biedt alles om de huid van gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler te maken. Het helpt bij de aanmaak van nieuw collageen en is een echte boost voor je huid. 

Oolaboo Truffle Indulgence Supplement

Deze anti-aging hyaluronzuur pillen bevatten actieve antioxidanten, die vrije radicalen in het lichaam en de huid neutraliseren. Dit zorgt ervoor dat huidveroudering wordt tegengegaan. Het stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt voor een jeugdige uitstraling.

 

Waarom zou je hyaluronzuur supplementen nemen?

Omdat hyaluronzuur supplementen heel veel functies hebben. Het is veilig in gebruik en het helpt het lichaam, de huid en zelfs het haar verbeteren.

Het helpt bijvoorbeeld goed tegen droge ogen en het kan het zichtvermogen verbeteren. Daarnaast zijn de supplementen goed voor gewichten. Het zorgt voor soepele, sterke en gezonde gewrichten. 

Zoals eerder genoemd is hyaluronzuur enorm goed voor de huid. Het zorgt voor een intense hydratatie in de opperhuid, fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld, de huid krijg meer veerkracht en het versterkt de huidbarrière.

En als laatste zijn de hyaluronzuur supplementen ook nog eens goed voor het haar. Het kan haaruitval helpen te stoppen en het afbreken van haar voorkomen. Maar ook zorgt hyaluronzuur ervoor dat het haar gehydrateerd wordt, zodat het er weer glanzend en zacht uitziet en minder pluizig is.

 

Hyaluronzuur supplementen kopen?

Het beste hyaluronzuur supplement is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.