Image Skincare Foundation

Wat doet de I conceal foundation?

Image I conceal foundation is een verzorgende, egaliserende foundation voor de huid. De I conceal sluit de huid niet af en heeft als basis hoogwaardige ingrediënten met huidverbeterende resultaten.

De Image I conceal foundation geeft een mooie egale tint en dekking. Daarnaast is het een hydraterend en herstellende foundation. I Conceal foundation kalmeert de huid bij roodheid en irritaties en mag ook gebruikt worden na een intensieve huidbehandeling mede door de herstellende  en kalmerende werking. Roodheid en irritaties worden gekalmeerd, terwijl fijne lijntjes en rimpels worden verzacht door het gebruik van de Image I conceal foundation.

De I conceal stimuleert het aanmaak van collageen en bevat Argireline, een component dat rimpels en fijne lijntjes verzacht. De Image I conceal foundation is waterproof, maar sluit niet af, de huid zal gewoon kunnen blijven ademen.

Door de antibacteriële werking van de I conceal is dit ook een ideale foundation voor de huid met onzuiverheden en acne.

De I conceal foundation bevat een SPF 30.


In hoeveel tinten is de I conceal verkrijgbaar?

Image I conceal is verkrijgbaar in zes verschillende tinten:

 

Wil je een sample van Image Skincare proberen, bekijk dan de Image Skincare Samples pagina en bestel eenvoudig de Image Skincare sample die jij wilt testen.