Image Skincare sets

POST TREATMENT - Trial Kit
€33,00
VITAL C - Trial Kit
Image Skincare
€29,00
Ready, Set, Discover Set
€58,00
Age-Defying Trial Kit
Image Skincare
€30,00
ORMEDIC - Trial Kit
Image Skincare
€29,00

Image Sets

Ideaal om mee te nemen, onderweg of op vakantie. De Image Skincare sets zijn sets met meerdere producten. Om uit te proberen of om mee te nemen wanneer je op reis gaat. Hoewel huidverbetering niet in een kleine verpakking zit, is het wel fijn om op deze manier uit te proberen welk product jij fijn vindt. 

 

Hieronder lichten we drie van onze favoriete Image sets toe:

Image Skincare VITAL C - Trial Kit

De producten uit de Image Vital C trial kit bevatten hoge concentratie antioxidanten die zorgen voor ultieme bescherming en voeding van de droge huid maar helpen ook bij rosacea of een gevoelige huid. Deze Image kit is ideaal op kennis te maken met de Image Vital C lijn of om mee te nemen op vakantie. 

Image Skincare Ready, Set, Discover Set

Houd ook tijdens het reizen je huid in topconditie met onze Image kit: Ready, Set, Discover Set. Deze set bevat 3 Image Skincare bestsellers die je mee kunt nemen op vakantie. De set bestaat uit een cleanser, een serum en een dagcrème met SPF


Image Skincare Clear Skin Solutions Blemish Defense Trio

Deze Image kit bestaat uit 3 producten uit de Image Clear Cell lijn. Het bevat een cleanser, serum en nachtcrème van travelsize formaat. De ideale skin care set die samenwerkt om de vette huid weer in balans te krijgen.

 

Image Skincare kits kopen?

Wil je producten van Image uitproberen? Of ga je op reis en wil je een travelsize formaat van je favoriete Image product meenemen? Dan zijn deze Image sets ideaal voor jou. Twijfel je over welke set het beste bij jouw huid past? Neem dan contact op via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze Image Skincare specialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.