Image Skincare SPF

Image SPF

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van uv straling. Daarom heeft Image ervoor gekozen om standaard in alle dagcrèmes SPF 30 of SPF 50 te verwerken. Maar daarbij hebben ze een complete lijn ontwikkeld: Image Prevention+ om de huid te beschermen. Lees gauw verder.

Wat is SPF?

SPF staat voor Sun Protection Factor. Het is een maatstaf die aangeeft hoe goed een zonnebrandmiddel bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van ultraviolette (UV) stralen van de zon. SPF wordt meestal weergegeven als een nummer, zoals SPF 15, SPF 30 of SPF 50.

 

Wat is beter SPF 30 of SPF 50?

De keuze tussen SPF 30 en SPF 50 hangt af van verschillende factoren, waaronder je huidtype, de duur van blootstelling aan de zon en de intensiteit van de zonnestralen. Over het algemeen biedt een hogere SPF een betere bescherming tegen zonnebrand en huidkanker. SPF 30 blokkeert ongeveer 97% van de UVB-stralen, terwijl SPF 50 ongeveer 98% blokkeert. Hoewel het verschil op het eerste gezicht klein lijkt, kan het in de praktijk een merkbaar verschil maken, vooral voor mensen met een gevoelige huid of voor diegenen die lange tijd in de zon verblijven.

Het is echter belangrijk op te merken dat geen enkele zonnebrandcrème 100% bescherming biedt tegen de zon. Bovendien moet zonnebrandmiddel regelmatig worden aangebracht, vooral na zweten, zwemmen of afdrogen met een handdoek, ongeacht de SPF-waarde. Het gebruik van breed-spectrum zonnebrandmiddelen die beschermen tegen zowel UVA- als UVB-stralen is ook essentieel voor een effectieve bescherming tegen zonneschade. Raadpleeg altijd een huidspecialist voor advies over welk SPF-niveau het meest geschikt is voor jouw specifieke behoeften en omstandigheden.

 

Wat is een goede dagcreme met SPF?

Dagelijks je gezicht beschermen tegen de schadelijke invloeden van UV-straling is een ontzettend belangrijke stap in je skincare routine. Daarom hebben alle Image dagcrèmes standaard een SPF 30 of hoger. Op die manier hoef je geen aparte zonnebrand voor het gezicht te kopen, wel zo handig! Een Image spf 30 of Image spf 50 is dus onmisbaar in jouw dagelijkse verzorging. Bekijk ook eens de Image Prevention lijn.

 

Image Skincare Prevention

Image Skincare Prevention+ is een geavanceerde lijn van zonbeschermingsproducten die je huid niet alleen beschermen tegen schadelijke UV-stralen, maar ook actieve ingrediënten bevatten om de huid te voeden en te herstellen, terwijl veroudering wordt voorkomen.

Image Skincare Prevention+ bevat producten voor verschillende behoeften en huidtypes. Van dagelijkse dagcrème met SPF tot matte zonbescherming voor een olievrije finish, en hydraterende, getinte zonbescherming voor een egale huidskleur.

 

Image SPF kopen?

Of het nu gaat om Image SPF 30 of Image SPF 50, wij hebben het voor jou. Bescherm je huid iedere dag tegen de schadelijke invloeden van uv straling met één van de Image producten. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze Image Skincare specialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.