Image Skincare masker

Image Masker

De Image Skincare maskers zijn een mooie aanvulling op je wekelijkse huidverzorgingsroutine. Gebruik 1 tot 3 keer per week een Image masker om je huid een boost te geven. Dit kan hetzelfde masker zijn, maar je kunt ook een masker pakken op basis van de huidbehoefte. De ene dag heeft de huid bijvoorbeeld meer voeding nodig, de andere dag exfoliatie. Breng na het gebruik van een masker altijd een Image serum, een Image dagcreme of een Image nachtcreme aan.

 

Wat is het nut van een gezichtsmasker?

Gezichtsmaskers zijn onmisbare huidverzorgingsproducten die bijdragen aan een gezonde en stralende teint. Ze bieden diepgaande reiniging, hydratatie, voeding en kunnen specifieke huidproblemen aanpakken, zoals acne, droogheid, huidveroudering of dofheid. Het gebruik van een gezichtsmasker verbetert niet alleen de algehele huidconditie, maar biedt ook een welverdiend moment van ontspanning en zelfzorg. Lees ook onze blog: Wat is het nut van een gezichtsmasker?

 

Hoe vaak mag je een gezichtsmasker gebruiken?

De frequentie van het gebruik van een gezichtsmasker varieert afhankelijk van factoren zoals huidtype, specifieke huidproblemen en de ingrediënten van het masker. Over het algemeen wordt één tot drie keer per week aanbevolen voor optimale resultaten. Kijk altijd naar de verpakking van het masker waarop wordt weer gegeven hoe vaak je het masker het beste kunt gebruiken. 

 

Hoe kies je het beste masker voor jouw gezicht?

Iedere huid is anders en daarom is het goed om te kijken welk gezichtsmasker het beste bij jouw huid past. Wellicht heeft je huid behoefte aan een hydraterend masker of zoek je een reinigend masker? Image heeft het! Wij hebben drie van onze favoriete Image maskers voor jou op een rijtje gezet:

Image Skincare CLEAR CELL Clarifying Salicylic Masque

Het Image Skincare CLEAR CELL - Clarifying Masque is een masker uit de Image Skincare acne lijn, dat zorgt voor een effectieve aanpak als het gaat om onzuiverheden en overtollig talg. Daarnaast verzacht en kalmeert het de geïrriteerde huid en maakt het fris, vetvrij en voorkomt het uitdroging.

Image Skincare AGELESS - Total Resurfacing Masque

Dit is een micro-exfoliërend masker met natuurlijke zuren die de celdeling stimuleren, waardoor de huid zich kan vernieuwen. Het masker egaliseert niet alleen de teint, maar heeft ook een egaliserend effect op de huidstructuur.

Image Skincare VITAL C - Hydrating Enzyme Masque

Het Image Skincare VITAL C - Hydrating Enzyme Masque is een masker met enzymatische werking. Dat klinkt wat technisch maar het komt erop neer dat de dode huidcellen als het ware worden opgelost. Zo komt er een gladde, frisse en zachte huid tevoorschijn.


Image maskers kopen?

Geef je huid de oppepper die het verdient en voeg een Image masker toe aan je skincare routine. Kom je er niet uit welk masker het beste bij jouw huid past? Wij helpen je graag. Neem contact op via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies. Image producten koop je bij Care for Skin, de Image Skincare specialist.