Image Skincare lichaamsverzorging

Image body producten

Ook de lichaamshuid verdient de allerbeste verzorging. Kies daarom voor de bodyproducten van Image Skincare met effectieve huidverbeterende ingrediënten.

 

Hoe verzorg je je lichaam het best?

Om te starten met lichaamsverzorging is het belangrijk dat je begint met een goede reinigingsroutine. Dagelijks douchen met lauw water en een milde, hydraterende douchegel helpt om vuil, bacteriën en overtollig talg van je huid te verwijderen. Het is belangrijk om niet te veel zeep te gebruiken, omdat dit de natuurlijke oliën van je huid kan wegwassen, wat kan leiden tot uitdroging en irritatie.

Na het douchen is het aanbrengen van een body cream of bodylotion cruciaal. Dit helpt om vocht vast te houden in je huid, waardoor het zacht en soepel blijft. Kies een product dat past bij jouw huidtype en bij voorkeur vrij is van agressieve chemicaliën en parfums.

Daarnaast is het belangrijk om aandacht te besteden aan specifieke gebieden van je lichaam die extra zorg nodig hebben, zoals je handen, voeten, ellebogen en knieën. Gebruik exfoliërende body scrubs om dode huidcellen te verwijderen.