Image Skincare Oogverzorging

AGELESS - Total Eye Lift Crème
€59,00
ORMEDIC - Balancing Eye Lift Gel
€61,00
THE MAX -  Eye Crème
Image Skincare
€76,00
IMAGE MD - Restoring Eye Masks
€62,00

Image oogcreme

De huid rondom de ogen is drie keer dunner dan de huid op de rest van ons gezicht. Doordat de huid dunner is, zie je rondom de ogen vaak ook sneller bloedvaten of stilstaand bloed, wat zichtbaar is als kringen onder de ogen. Ook fijne lijntjes worden met de jaren zichtbaar, vooral als er veel gelachen is. Een stukje genetische aanleg bepaalt onder andere hoe de ooghuid zich ontwikkelt, maar ook de huidverzorging kan het één en ander voorkomen. 

 

Hoe verzorg je het oog?

Een oogcrème of oogserum bevat specifieke werkstoffen om de huid rondom de ogen te verzachten, te stimuleren tot huidversteviging en -elasticiteit. Ook is de substantie vaak wat dunner dan een dag- of nachtcrème. Dit is nodig, omdat de moleculen van een dag- of nachtcrème te groot zijn om door de drie keer dunnere ooghuid te dringen. Hoe dunner het product, hoe kleiner de moleculen, hoe beter de werkstoffen in de huid kunnen dringen.

 

Hoe kies je de beste oogcreme? 

De beste oogcreme kiezen hangt af van jouw specifieke wensen en huidbehoeftes. Wil je gaan voor anti aging, een hydraterende oogcreme, een oogcreme voor fijne lijntjes. Of vind je die donkere kringen en wallen onder je ogen vervelend? Met een Image oogcreme heb jij de oplossing. Wij hebben drie van onze favoriete Image oogcremes voor jou op een rijtje gezet. 

Image Skincare ORMEDIC - Balancing Eye Lift Gel

Welke oorzaak je wallen ook hebben: een druppeltje van deze verstevigende Image Skincare ORMEDIC - Balancing Eye Lift Gel is hét middel tegen vermoeide en gezwollen ogen. De mix met onder andere peptiden zorgt voor meer volume door een collageen-boost, waardoor fijne lijntjes en rimpels vervagen. De Image Ormedic van Image bevat producten met een organische mix, geformuleerd om de huid te herstellen. Geschikt om de huid in balans te brengen, te herstellen en te ondersteunen op natuurlijke wijze.

 

Image Skincare VITAL C - Hydrating Eye Recovery Gel

Verminder tekenen van vermoeidheid met de Image Vital C oogcreme. Deze ooggel hydrateert de huid rondom de ogen, waardoor wallen en donkere kringen zichtbaar zullen verminderen.

 

Image Skincare The MAX - Eye Crème

De Image Skincare The MAX - Eye Crème is een voedende oogcrème gaat huidveroudering tegen en geeft je oogopslag een jeugdige look! Geschikt voor een milde behandeling van fijne lijntjes en donkere kringen rond de ogen. Ook geeft het de kwetsbare huid rond je ogen een boost, waardoor je een uitgeruste oogopslag krijgt.

 

Hoe gebruik je een oogcreme?

Het belangrijkste is dat je niet te veel maar ook niet te weinig gebruikt. Maak je gezicht schoon met een cleanser, breng een klein beetje van je oogcreme aan rondom de ogen en masseer het in op de huid. Laat het even inwerken. Gebruik voor de rest van het gezicht een serum om de huid van voedingsstoffen te voorzien en sluit je routine af door een moisturizer aan te brengen. 

 

Image oogcreme kopen?

Verbeter de huid rondom je ogen met een Image oogcreme. Verkrijgbaar bij Care for Skin. Vind je het moeilijk om de juiste producten te kiezen? Wij helpen je graag verder. Neem contact op via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005.