IMAGE Skincare Oogverzorging

AGELESS - Total Eye Lift Crème
€54,00
IMAGE MD - Restoring Eye Masks
€59,00
ORMEDIC - Balancing Eye Lift Gel
€56,50
The MAX -  Eye Crème
Image Skincare
€71,00

De huid rondom de ogen is drie keer dunner dan de huid op de rest van ons gezicht. Doordat de huid dunner is, zie je rondom de ogen vaak ook sneller bloedvaten of stilstaand bloed, wat zichtbaar is als kringen onder de ogen. Ook fijne lijntjes worden met de jaren zichtbaar, vooral als er veel gelachen is. Een stukje genetische aanleg bepaalt onder andere hoe de ooghuid zich ontwikkelt, maar ook de huidverzorging kan het één en ander voorkomen. Een oogcrème of -serum bevat specifieke werkstoffen om de huid rondom de ogen te verzachten, te stimuleren tot huidversteviging en -elasticiteit. Ook is de substantie vaak wat dunner dan een dag- of nachtcrème. Dit is nodig, omdat de moleculen van een dag- of nachtcrème te groot zijn om door de drie keer dunnere ooghuid te dringen. Hoe dunner het product, hoe kleiner de moleculen, hoe beter de werkstoffen in de huid kunnen dringen.

Welke Image oogcreme heb je nodig? Dit kan afhangen van je leeftijd en de conditie van de ooghuid. 
Gebruik een oogcreme in combinatie met een Image dagcreme, een Image serum of een Image nachtcreme.

Wil je een sample van Image Skincare proberen, bekijk dan de Image Skincare Samples pagina en bestel eenvoudig de Image Skincare sample die jij wilt testen.

Conditie: preventief behandelen tegen huidveroudering/wallen

Image Skincare ORMEDIC - Balancing Eye Lift Gel: Frisse gel voor rondom de ogen, die de vermoeide ooghuid verfrist en vochtwallen vermindert. Bestrijdt de eerste tekenen van huidveroudering, dankzij actieve peptiden. Ook geschikt voor gevoelige ogen.

Image Skincare VITAL C - Hydrating Eye Recovery Gel: Dé ultieme redding bij vermoeide ogen, wallen en donkere kringen. De lichte gelformule op basis van onder andere hyaluronzuur, Argireline, Eyeliss en vitamine K zorgt voor een frisse, jeugdige oogopslag.

 

Conditie: Kraaienpootjes en overduidelijke huidveroudering

Image Skincare AGELESS - Total Eye Lift Crème: Luxe liftende oogcrème met retinol die direct zichtbaar resultaat geeft van vermindering van de fijne lijntjes. Het verstevigt de huid en verzacht gelijk vermoeide en gedehydrateerde ogen. Niet geschikt voor gevoelige ogen.

Image Skincare IMAGE MD® - Restoring Collagen Recovery Eye Gel With ADT Technology: Geavanceerde ooggel met hyaluronzuur en peptiden, vermindert kraaienpootjes, wallen en donkere kringen. Laat de ooghuid weer stralen en geeft een frisse blik. De actieve ingrediënten werken tot op een diepere huidlaag door.

Image Skincare The MAX - Stem Cell Eye Crème: Luxe oogcrème met een hoge concentratie stamcellen en peptiden. Dit beschermt de cellen van de ooghuid en remt het huidverouderingsproces. Peptiden herstellen bestaande lijntjes en geven de ooghuid weer veerkracht. Ook geschikt voor gevoelige ogen. 

Conditie: duidelijke huidverkleuringen rondom ogen (pigmentvlekken)

Image Skincare ILUMA - Intense Brightening Eye Crème: rijke, ultra hydraterende oogcrème egaliseert de kwetsbare huid rond de ogen en zorgt voor een egale, stralende huid. Pakt melasma rondom de ogen aan (pigmentvlekken) en helpt de zichtbare tekenen van veroudering rond de ogen aanzienlijk te verminderen.