Image Skincare Peeling

VITAL C - Hydrating Enzyme Masque
€48,00
CLEAR CELL - Clarifying Pads
€38,00
CLEAR CELL - Clarifying Tonic
€36,00
ORMEDIC - Balancing Gel Polisher
€55,00
Ageless Total Microderm Exfoliator
€56,00

Peelings en Scrubs van Image Skincare

Peelings en scrubs zijn beide effectieve methoden om de huid te exfoliëren en te vernieuwen. Image Skincare biedt een scala aan producten die zijn ontworpen om de huid te verbeteren en te verjongen.

 

 

Is een peeling goed voor je huid?

Ja, een peeling kan zeer gunstig zijn voor de huid. Door het verwijderen van dode huidcellen helpt een peeling om de huidtextuur te verbeteren, poriën te verfijnen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de teint te egaliseren. Bovendien kan het de opname van huidverzorgingsproducten verbeteren, waardoor ze effectiever worden. Echter, het is belangrijk om de juiste peeling te kiezen die past bij jouw huidtype en om de instructies op de verpakking nauwkeurig op te volgen.

 

 

Wat is het verschil tussen een peeling en een scrub?

Het belangrijkste verschil tussen een peeling en een scrub ligt in de manier waarop ze exfoliëren. Een peeling maakt gebruik van chemische stoffen, zoals zuren, om de verbindingen tussen dode huidcellen te verbreken en ze te verwijderen. Aan de andere kant maakt een scrub gebruik van fysieke deeltjes, zoals suiker of gemalen noten, om de dode huidcellen mechanisch te verwijderen door wrijving. Over het algemeen zijn peelings vaak wat intensiever en kunnen ze dieper in de huid doordringen dan scrubs.

 

 

Hoe vaak mag je een peeling doen?

De frequentie van het gebruik van een peeling hangt af van verschillende factoren, waaronder het huidtype, de gevoeligheid van de huid en de specifieke ingrediënten. Over het algemeen wordt aanbevolen om een peeling niet vaker dan één tot twee keer per week te gebruiken. Het is belangrijk om de reactie van je huid goed in de gaten te houden en te luisteren naar eventuele signalen van irritatie of overgevoeligheid. Bij twijfel is het altijd verstandig om advies in te winnen bij één van onze Image Skincare specialisten.

 

Wat is de beste peeling?

De beste Image Skincare peeling hangt af van jouw specifieke wensen en huidbehoeftes. Wij hebben drie van onze favoriete Image peelings op een rijtje gezet:

Image Skincare Ageless Total Microderm Exfoliator

De Image Skincare Ageless Total Microderm Exfoliator is een intensieve 3-in-1 exfoliant om de doffe huid weer te laten stralen. Het egaliseert de teint, verbetert de huidtextuur en haalt een stralende huid naar boven.

Image Skincare CLEAR CELL - Clarifying Pads

De Image Skincare CLEAR CELL - Clarifying Pads zijn doordrenkt met salicylzuur/glycolzuur om effectief onzuiverheden en overtollig talg te verwijderen. De pads geven een dieptereiniging bij verstopte poriën en maken de huid fris en zuiver. Een mix van antioxidanten en kalmerende ingrediënten verminderen acne ontstekingen.

Image Skincare ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Powder

Een optimale dieptereiniging met de Image Skincare ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Powder. Een uniek rijk polijstend poeder dat alle huidtypen op milde wijze reinigt en exfolieert. Deze ultrazachte micro-exfoliërende mix verwijdert afvalstoffen en talg uit de poriën en zorgt tegelijk voor langdurige hydratatie en vermindert verouderingsverschijnselen.

 

 

Image peeling of scrub kopen?

Dan ben je bij Care for Skin aan het juiste adres. Wij bieden een divers assortiment aan met exfolianten waaronder Image peelings en Image scrubs. Twijfel je over welke het beste bij jou huid past? Wij staan voor je klaar om je te adviseren. Neem contact op via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005.