AGELESS - Total Facial Cleanser
€37,50
Cleanser Powerduo - Oily Skin/Acne
€65,00
CLEAR CELL - Clarifying Pads
€34,00
I BEAUTY - Refreshing Facial Wipes
€17,50
The Max - Facial Cleanser
€37,50

IMAGE CLEANSERS

Welke cleanser past bij jouw huid?

AGELESS - Total Facial Cleanser: schuimende gelcleanser met 10% glycolzuur, voor de verouderde, gepigmenteerde, verdikte, grove structuur huid. Reinigt en exfolieërt tegelijkertijd en stimuleert hiermee de celvernieuwing. Met een frisse en verkoelende muntgeur.

CLEAR CELL - Clarifying Gel Cleanser: schuimende gelcleanser met met 2% salicylzuur. Lost overmatig talg op en verdunt de verdikte hoornlaag, waardoor verstopte poriën, mee-eters en puisten minder kans krijgen. Geschikt voor de vette, acnégevoelige huid en jeugdpuistjes. Pepermunt-geur geeft een fris gevoel.

I BEAUTY - Refreshing Facial Wipes: Unieke reinigingsdoekjes die gezond zijn voor de huid. Vrij van agressieve chemicaliën is dit de super snelle make-up verwijderaar. Verwijdert ook waterproof make-up. Geschikt voor op reis of een snelle schoonmaak. 

ILUMA - Intense Brightening Cleanser: Romige gel-to-oil reiniger die zeer mild is voor de gevoelige, rode, droge of gepigmenteerde huid. Natuurlijke huidoplichters verminderen hyperpigmentatie en voorkomen uitbreiding van pigment. Ook erg geschikt tijdens zwangerschap. Milde geur van bloemen en planten.

IMAGE MD - Restoring Facial Cleanser: Schuimende gelcleanser met een mix van drie verschillende zuren: glycolzuur, salicylzuur en melkzuur. Geschikt voor de verouderde, vermoeide, gepigmenteerde of verdikte huid die gewend is aan het gebruiken van glycolzuur. 

ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser: Milde gelcleanser met kalmerende plantaardige extracten, reinigt mild de onrustige huid die uit balans is. Hormonale acné, droogte tijdens ziekte, puistjes tijdens zwangerschap of een tijdelijke overproductie van talg, de ORMEDIC cleanser pakt alles aan en is geschikt voor elk huidtype, ook voor mannen. Milde unisex geur.

The MAX - Stem Cell Facial Cleanser: Romige crème-to-mousse cleanser voor dagelijks gebruik, zonder sulfaten en zuren. Geschikt voor elk huidtype en elke leeftijd, ook tijdens zwangerschap. Herstelt de pH-waarde, stimuleert huidherstel en brengt de huidflora weer in balans.

VITAL C - Hydrating Facial Cleanser: Een crèmige, hydraterende cleanser die de huid zacht, maar grondig reinigt zonder uit te drogen. Met 15% vitamine C herstelt hij de droge, geïrriteerde, vochtarme en rode huid en biedt hij bescherming tegen vrije radicalen. Met een heerlijke geur van sinaasappel.