IMAGE Cleanser

De basis van Gezichtsverzorging begint bij het reinigen van de huid. Elke dag willen we haar ontdoen van vuil, overtollig talg en andere vervuiling vanuit het milieu. Om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de herstellende ingrediënten uit een Image Nachtcreme en de beschermende eigenschappen van een Image Dagcreme. Pas daarna kunnen we naar intensief voedende producten als een Image Serum of een Image Masker.

Alles start met een Image Cleanser voor jouw huidtype. Wil je een sample van Image Skincare proberen, bekijk dan de Image Skincare Samples pagina en bestel eenvoudig de Image Skincare sample die jij wilt testen.

We hebben de Cleansers van Image Skincare hieronder opgesomd en in het dikgedrukt laten we zien voor welk huidtype deze geschikt is. Welke cleanser past bij jouw huid?

Image Skincare AGELESS - Total Facial Cleanser: schuimende gelcleanser met 10% glycolzuur, voor de verouderde, gepigmenteerde, verdikte, grove structuur huid. Reinigt en exfolieërt tegelijkertijd en stimuleert hiermee de celvernieuwing. Met een frisse en verkoelende muntgeur.

Image Skincare CLEAR CELL - Clarifying Gel Cleanser: schuimende gelcleanser met met 2% salicylzuur. Lost overmatig talg op en verdunt de verdikte hoornlaag, waardoor verstopte poriën, mee-eters en puisten minder kans krijgen. Geschikt voor de vette, acnégevoelige huid en jeugdpuistjes. Pepermunt-geur geeft een fris gevoel.

Image Skincare CLEAR CELL - Clarifying Pads: Zuiverende pads, die overtollig talg verwijderen en puistjes bestrijden. Door een blend van salicylzuur en glycolzuur wordt de huid mild gescrubt. Allantoine verzacht en kalmeert de huid waardoor de vette, acnégevoelige huid zichtbaar egaler en rustiger wordt.

Image Skincare I BEAUTY - Refreshing Facial Wipes: Unieke reinigingsdoekjes die gezond zijn voor de huid. Vrij van agressieve chemicaliën is dit de super snelle make-up verwijderaar. Verwijdert ook waterproof make-up. Geschikt voor op reis of een snelle schoonmaak.

Image Skincare ILUMA - Intense Lightening Cleanser: Romige gel-to-oil reiniger die zeer mild is voor de gevoelige, rode, droge of gepigmenteerde huid. Natuurlijke huidoplichters verminderen hyperpigmentatie en voorkomen uitbreiding van pigment. Ook erg geschikt tijdens zwangerschap. Milde geur van bloemen en planten.

Image Skincare IMAGE MD - Restoring Facial Cleanser: Schuimende gelcleanser met een mix van drie verschillende zuren: glycolzuur, salicylzuur en melkzuur. Geschikt voor de verouderde, vermoeide, gepigmenteerde of verdikte huid die gewend is aan het gebruiken van glycolzuur.

Image Skincare ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser: Milde gelcleanser met kalmerende plantaardige extracten, reinigt mild de onrustige huid die uit balans is. Hormonale acné, droogte tijdens ziekte, puistjes tijdens zwangerschap of een tijdelijke overproductie van talg, de ORMEDIC cleanser pakt alles aan en is geschikt voor elk huidtype, ook voor mannen. Milde unisex geur.

Image Skincare The MAX - Facial Cleanser: Romige crème-to-mousse cleanser voor dagelijks gebruik, zonder sulfaten en zuren. Geschikt voor elk huidtype en elke leeftijd, ook tijdens zwangerschap. Herstelt de pH-waarde, stimuleert huidherstel en brengt de huidflora weer in balans.

Image Skincare VITAL C - Hydrating Facial Cleanser: Een crèmige, hydraterende cleanser die de huid zacht, maar grondig reinigt zonder uit te drogen. Met 15% vitamine C herstelt hij de droge, geïrriteerde, vochtarme en rode huid en biedt hij bescherming tegen vrije radicalen. Met een heerlijke geur van sinaasappel.