Image Skincare serum

ILUMA - Skin Brightening Serum
€67,00
ILUMA - Intense Facial Illuminator
€88,00
VITAL C - Hydrating ACE Serum
€82,00
PREVENTION+ Sun Serum SPF 30
€63,00
VITAL C - Hydrating Water Burst
€63,00
VITAL C - Hydrating Facial Oil
€64,00
AGELESS - Total Anti-aging Serum
€89,00
CLEAR CELL - Restoring Serum
€52,00
THE MAX - Wrinkle Smoother
€100,00
BIOME+ Dew Bright Serum
€74,00
Image MD Restoring Power-C Serum
€135,00
IMAGE MD® - Restoring Youth Serum
€103,00
THE MAX - Stem Cell Serum
€134,00

Image serum

Huidverbetering wordt behaald met het toepassen van effectieve serums. De serums van IMAGE Skincare zitten boordevol actieve werkstoffen, die doelgericht te werk gaan. Het is daarom ook erg belangrijk om een serum te kiezen dat past bij jouw huidbehoefte of het doel dat je met je huid wilt behalen. Een serum breng je aan voor je Image dagcrème of Image nachtcrème of in combinatie met een Image masker. Welk Image serum past bij jou?

Serums zijn een essentieel onderdeel geworden van skincare routines en de serums van Image Skincare behoren tot de meest geavanceerde op de markt. Maar wat doen deze serums precies en zijn ze echt nodig? Wij beantwoorden de vragen in de tekst hieronder.

 

Wat doet een serum precies?

Een serum is een geconcentreerde formule met actieve ingrediënten die diep in de huid doordringen om specifieke problemen aan te pakken. Anders dan crèmes of lotions, die vaak een hoger percentage water bevatten, zijn serums lichter van textuur en kunnen ze krachtige ingrediënten bevatten zoals antioxidanten, peptiden, vitaminen en hydraterende stoffen. Door hun lichte consistentie kunnen serums dieper doordringen in de huidlagen, waar ze effectief kunnen werken om verschillende huidproblemen aan te pakken.


Is een serum echt nodig?

Hoewel een goede reiniging en hydratatie essentieel zijn voor een gezonde huid, kunnen serums een extra boost bieden die vaak ontbreekt in andere huidverzorgingsproducten. Serums zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals fijne lijntjes en rimpels, donkere vlekken, acne, droogheid of een doffe teint. Ze bieden geavanceerde formules die zich richten op de diepere lagen van de huid, waardoor ze krachtiger en effectiever zijn dan traditionele moisturizers. Bovendien kunnen serums helpen bij het verbeteren van de textuur en het uiterlijk van de huid op lange termijn.

 

Hoe kies je beste serum?

Het beste serum voor jouw huid hangt af van jouw wensen en huidbehoeftes. Wil je graag werken aan het verminderen van pigmentvlekken? Dan is een anti pigment serum wellicht wat voor jou.  Stoor jij je aan fijne lijntjes/rimpels? Gebruik dan een anti aging serum. Of geef je je huid in het algemeen gewoon graag een flinke oppepper? Bekijk dan eens het vitamine c serum. Wij hebben onze drie favoriete Image serums voor jou op een rijtje gezet:

Image Skincare VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum

Het Image Skincare VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum wordt ook wel goud in een flesje genoemd. Het bevat 15% vitamine C en hyaluronzuur en is dé oplossing voor de rode, geïrriteerde, doffe, gepigmenteerde en vermoeide huid.

Image Skincare ORMEDIC - Balancing Antioxidant Serum

Bescherm je huid met dit multifunctionele Image Skincare ORMEDIC - Balancing Antioxidant serum. Zorgt voor balans, hydratatie en bereid je voor op de dag of nacht. De Image Ormedic lijn van Image bevat producten met een organische mix, geformuleerd om de huid te herstellen. Geschikt om de huid in balans te brengen, te herstellen en te ondersteunen op natuurlijke wijze.

Image Skincare ILUMA - Skin Brightening Serum

Het Image Skincare ILUMA - Intense Brightening Serum behandelt en voorkomt de vorming van pigmentvlekken. Verschillende extracten helpen de huid op te lichten. Dit serum is ook in te zette bij rode en donkere vlekken na acne/jeugdpuistjes. Het kalmeert roodheid en licht donkere vlekjes op. 

 

Image serum kopen?

Met een Image serum kies je voor huidverbetering. Twijfel je en vind je het lastig om het Image Skincare serum te vinden die bij jouw huid past? Dan helpen wij je graag. Neem contact op via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.